Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Dolj. O femeie de 77 de ani şi strănepoata ei de 11 ani au fost ucise pe o uliță, în fața casei, de o şoferiţă neexperimentată

Accident teribil într-o localitate din Dolj. O femeie de 77 de ani şi strănepoata ei de 11 ani au murit chiar în faţa casei, după ce o şoferiţă neexperimentată a intrat cu maşina în ele.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 01.09.2021, 14:26

Vezi și

Este o tragedie fără margini care a şocat întreaga comunitate din Valea Stanciului, acolo unde a avut loc accidentul. Cele două se aflau la poartă, pe un cap de pod. Au fost izbite violent de o maşină condusă de o şoferiţă fără experienţă la volan. Au fost resuscitate conform protocolului, însă medicii nu le-au mai putut salva. Cele două nu au răspuns manevrelor de resuscitare, așa că decesul s-a constatat la fața locului.

Șoferița nu consumase băuturi alcoolice, însă se afla în stare de șoc și nu a putut nici să ofere informații cu privire la ceea ce s-a întâmplat, așa că o expertiză va decide care au fost cauzele accidentului și dacă aceasta conducea cu viteză. 

Cel mai probabil, cauza accidentului ar putea fi pusă pe seama faptului că femeia în vârstă de 30 de ani conducea doar din 10 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Dolj. O femeie de 77 de ani şi strănepoata ei de 11 ani au fost ucise pe o uliță, în fața casei, de o şoferiţă neexperimentată