Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului în care a fost implicat Gigi Becali. Patronul FCSB şi-a sacrificat maşina de 500.000 de euro pentru a-l salva pe şoferul vinovat

Gigi Becali a ajuns cu Rols Royce-ul în şanţ astăzi, 12 noiembrie. Limuzina de lux are nevoie de reparaţii serioase. Dar nu paguba l-a supărat. Spune că şi-a sacrificat maşina ca să salveze un şofer imprudent, iar acesta nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat cu el.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.11.2023, 19:20

Vezi și

Gigi Becali mergea cu maşina lui de lux pe Centura capitalei. Spune că a fost surprins de manevra bruscă a unui şofer şi, ca să evite un impact violent, a fost nevoit să tragă de volan. A ajuns pe contrasens, în şanţ. "Am evitat pe cineva care eu am intrat în depășire, ăla n-a ținut cont a intrat în mine și eu ca să nu intre în mine... Omul a greșit. Gata am intrat și la revedere, ce să fac? Eram eu la volan", a declarat Gigi Becali.

Becali este supărat foc pe şoferul imprudent. Şi-a stricat maşina pentru el, iar acela nici nu a tras pe dreapta să vadă ce a păţit. "Cel mai urât e că nu a stat. Adică urât din partea lui că, de frică, probabil, nu a mai stat, a plecat mai departe", a declarat Gigi Becali. Poliţiştii din Ilfov spun că au găsit doar maşina lui Becali la locul accidentului. Finanţatorul FSCB a lăsat limuzina de lux pe câmp şi a chemat alt automobil să îl ia. Şoferul lui a primit ordin să recupereze vehiculul abandonat.

"La fața locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană", se arată în comunicatul Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului în care a fost implicat Gigi Becali. Patronul FCSB şi-a sacrificat maşina de 500.000 de euro pentru a-l salva pe şoferul vinovat