Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului în lanţ de la Vama Nădlac. Ceaţa şi şoseaua umedă puteau să provoace o tragedie de proporţii

Un şofer de tir care a oprit pe prima bandă a autostrăzii Deva-Nădlac putea să provoace o tragedie de proporţii. Din cauza ceţii şi a şoselei umede, o maşină a intrat în spatele camionului şi s-a făcut bucăţi. Alţi opt conducători auto nu au mai putut opri la timp şi s-au ciocnit. Din fericire, o singură persoană a fost rănită.

de Redactia Observator

la 09.01.2022, 19:44

Vezi și

Nu se ştie încă din ce cauze, şoferul de TIR a pus avariile şi s-a oprit. Două maşini rulau în spatele camionului. Primul conducător auto a reuşit să frâneze la timp. Al doilea însă, a tras de volan şi a lovit partea stângă cu atâta putere, încat plafonul i s-a desprins. 

Ion Pătrulescu, şofer: Am înercat să îl evit şi să trec pe lângă camion că banda a doua era liberă. Dar m-a răsucit şi m-a aruncat în colţul vagonului şi de acolo maşina s-a răsucit şi m-a aruncat sub camion.

Şoferul, un român care se întorcea la muncă în Italia, a scăpat ca prin minune doar cu răni uşoare.

Ion Pătrulescu, şofer: Daună totală. Colţul de la vagon mi-a rupt tot. A fost aşa de scurt impactul că nu am avut timp să mă sperii.

Pe acelaşi subiect

Accident, urmat la scurt timp de un carambol

Cei implicaţi în accident nu au apucat bine să îşi revină, pentru că, din cauza ceţii, alte opt maşini care veneau din spate s-au ciocnit puternic unele de altele.

''Restul, toţi, am venit în spatele lor. Eram vreo 10-15 maşini. Tare ne-am lovit. Nu a păţit nimeni nimic, dar toate maşinile sunt praf.''

Claudia Iuga, purt. cuv. IPJ Arad: Vehiculele implicate au rămas imobilizate pe banda 1 şi banda 2.

În urma accidentului, circulaţia fost deviată pe DN7, vechiul drum spre ieşirea din ţară. 

Claudia Iuga, purt. cuv. IPJ Arad: Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurarilor care au dus la producerea evenimentelor rutiere, fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Circulaţia pe autostradă s-a reluat dupa 2 ore, însă nervii şoferilor au cedat, pentru că accidentul a provocat cozi lungi de zeci de maşini pe sensul de ieşire din România. 

Românii din diaspora se întorc la muncă

Azi a fost ultima zi în care românii care lucrează în străinătate se puteau întoarce în ţările de adopţie. De mâine, încep munca.

''Venim de la Moldova, mergem în Germania, acasă.''

''Vă întoarceţi la muncă?

La muncă, normal. Am venit cu banii din Anglia ca să îi tocăm în România.''

În ultimele 24 de ore, peste 20.000 de maşini au trecut graniţa pe la Nădlac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului în lanţ de la Vama Nădlac. Ceaţa şi şoseaua umedă puteau să provoace o tragedie de proporţii