Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului înfiorător din Argeş în care o fetiță de 10 luni a murit în maşina condusă de bunică. Copila se afla în brațele mamei

Un lanţ de imprudenţe ale unor adulţi i-au adus moartea unui bebeluş, pe o şosea din Argeş. Copilul s-a stins în braţele mamei, după un accident provocat de bunica lui. Maşina în care erau a ieşit de pe drum şi s-a zdrobit de un cap de pod. Bebeluşul nu stătea în scaun special, iar femeia de la volan ar fi pierdut controlul vehicului pentru că plecase obosită la drum. 

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 19:44

Vezi și

Imaginile de la locul accidentului sunt tulburătoare. Prima ipoteză ar fi că şoferiţa ar fi fost obosită, după ce lucrase în tura de noapte. 

"A venit pe frână din câte se vede până în şanţ.

Cum vă explicaţi că a ajuns acolo în şanţ?

Cică a venit de la schimbul 3, o fi fost obosită, o fi adormit la volan?

Pe acelaşi subiect

Dumnezeu ştie. Aşa mi a zis şi mie soţul ei, că a venit de la schimbul 3.''

Maşina a ieşit de pe şosea, a ajuns în şanţ, apoi a lovit un cap de pod şi s-a oprit într-un părâu. Bebeluşul de 10 luni era în braţele mamei, o adolescentă de 17 ani. Întreaga comunitate a fost îngrozită de accident.

"Vecina a venit la mine şi mi-a spus de accident. Eu am coborât în grabă când am auzit că sunt şi victime.'' 

Mama a alergat cu copilul grav rănit în braţe pentru a ajunge la Poliţie

După impact, mama bebelușului a fugit cu copilul în brațe şi s-a oprit la poliţie, unde a cerut ajutor. Şeful de post a dus-o spre Piteşti ca să se întâlnească mai repede cu ambulanţa, în speranţa că va salva viaţa nou-născutului. Din păcate, medicii nu l-au mai putut resucita. O îngrijesc, însă, pe bunica lui şi pe un adolescent, care era în maşină. 

George Popescu, ISU Argeş: O ambulanţă de la SAJ care a preluat două victime, conducătorul auto, o persoană de 40 de ani şi un copil de 14 ani. 

Bunica şi mama bebeluşului mort în accident vor supravieţui, spun medicii, dar vor fi marcate toată viaţa de tragedie. În plus, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului înfiorător din Argeş în care o fetiță de 10 luni a murit în maşina condusă de bunică. Copila se afla în brațele mamei