Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător la Mălureni. O fetiță de 10 luni a murit, după ce bunica a intrat cu maşina într-un cap de pod. Mama a fugit cu bebeluşul în braţe la poliţie

O fetiță de 10 luni a murit sâmbătă în urma unui accident de coşmar care a avut loc în Mălureni, județul Argeș. Mașina în care se afla copila era condusă de bunica ei și se pare că a părăsit drumul, iar în cele din urmă a lovit un cap de pod. Micuţa nu era în scaun pentru copil, fiind ținută în brațe de mamă, pe bancheta din spate. 

de Redactia Observator

la 13.05.2023, 17:31

Imagini de coşmar pe o șosea din Argeș! Fetiţa de 10 luni a murit în accidentul provocat de bunică. Fetița era pe bancheta din spate, în brațele mamei, şi nu exista vreun scaun special. Mașina a ieșit de pe drum, a mers printr-un șanț și s-a oprit în albia unui pârâu, după ce a lovit un cap de pod. Copilul grav rănit a fost scos de mama care a fugit cu el în brațe spre o altă mașină și de acolo la secţia de poliție.

Șeful de post era liber și trecuse doar ca să își salute colegii. Spre surprinderea lui, el i-a deschis ușa femeii care alerga cu bebelușul în brațe. Cum localitatea este destul de departe de Pitești, a decis să ia mașina personală și să meargă ca să se întâlnească cu ambulanța pe drum, ca să câștige timp. Dar, bebelușul era deja în stop cardio-respirator, aşa că a fost mult prea târziu când medicii au ajuns în cele din urmă la el. 

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Fetiță în vârstă de 10 luni a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă în stare gravă și i s-au făcut manevre de resuscitare, fiind și intubată pe drumul spre spital.

Pe acelaşi subiect

Din păcate, copila a decedat, spun reprezentații Poliției Argeș. ''Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, o femeie de 39 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DJ 703i, din direcția Pitești către Mușătești, în localitatea Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi rulat pe șanțul pentru scurgerea apelor pluviale și ar fi acroșat un cap de pod. În autoturism, pe lângă conducătoarea auto se aflau trei persoane: o fată de 17 ani și fiica sa de 10 luni (pe care o ținea in brațe pe bancheta din spate) și un băiat de 13 ani. Fetița de 10 luni, care era inconștientă în urma accidentului, împreună cu mama sa, au fost preluate de către șeful Postului de Poliție Mălureni, în vederea deplasării în întâmpinarea ambulanței solicitate la caz'', arată Poliția Argeș.

Bunica lucrase pe tura de noapte şi era foarte obosită. Impactul violent avea să fie fatal pentru copilă

Din păcate, în urma eforturilor depuse de cadrele medicale, fetița de 10 luni a decedat la spital. În urma impactului, băiatul de 13 ani, pasager în autoturism, a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul de Pediatrie. Bunica fetei, cea care conducea mașina, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Se pare că aceasta era foarte obosită. Angajată la o firmă, lucrase noaptea trecută schimbul trei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător la Mălureni. O fetiță de 10 luni a murit, după ce bunica a intrat cu maşina într-un cap de pod. Mama a fugit cu bebeluşul în braţe la poliţie