Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului criminal din Ilfov: Un adolescent şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge în propria lor casă. Presupusul autor a fost reţinut

Atac cumplit noaptea trecută într-o locuinţă din Ciorogârla, judeţul Ilfov. Doi soţi au fost atacaţi cu cuţitul, în propria casă de fostul partener al fiicei lor. Femeia, care are 50 de ani a murit pe loc, iar soţul ei este în stare gravă şi luptă acum pentru viaţă la spital.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 06.03.2023, 13:27

Vezi și

Cei doi soţi au fost găsiţi într-o baltă de sânge de fiul lor, minor. Băiatul era în locuinţă şi el a sunat la 112. După atac, agresorul a plecat liniştit... acasă, de unde a fost ridicat de poliţişti. 

Găsiţi într-o baltă de sânge

Scenele de groază s-au petrecut aseară, în jurul orei 18.00. Cei doi soţi se aflau în casă, împreună cu fiul acestora, iar în fracţiune de secundă liniştea a fost spulberată de fostul partener al fiicei lor. Ameţit bine de aburii alcoolului, bărbatul a început să facă scandal, iar când spiritele s-au încins, a pus mâna pe cuţit şi s-a năpustit asupra celor doi. 

Anne-Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către fiul victimelor, cu privire la faptul că părinţii săi au fost agresaţi fizic, prin înjunghiere, de către un bărbat.

Pe acelaşi subiect

După ce şi-a atacat foştii socrii, atacatorul s-a făcut nevăzut. În urma multiplelor lovituri de cuţit, femeia de 50 de ani a murit pe loc, iar soţul acesteia, un bărbat de 52 de ani  a fost transportat în stare critică la spital, după ce pierduse deja mult sânge. 

Anne-Marie Ciolcă, IPJ Ilfov: În urma activităţilor efectuate, colegii mei din cadrul Poliției oraşului Bragadiru, împreună cu poliţiştii de la Acţiuni Speciale Ilfov l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea faptelor şi l-au depistat la domiciliul acestuia. În prezent, aflându-se sub custodia poliţiştilor. 

Apropiaţii celui care şi-a ucis fosta soacră cu sânge rece sunt şocaţi. 

Reporter-fostul coleg al atacatorului: Aţi auzit scandal sau ceartă?

- Nu domnule. Eu stau la şase, şapte case de aici. Nu am auzit nimic, dar el era un băiat cuminte. El a lucrat cu mine pe şantier şi nu era un băiat recalcitrant. Era un băiat supus. 

Bărbatul de 37 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul atacului criminal din Ilfov: Un adolescent şi-a găsit părinţii într-o baltă de sânge în propria lor casă. Presupusul autor a fost reţinut