Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului din Vaslui, unde o adolescentă de 15 ani a fost înjunghiată de fostul iubit. Mama fetei: "I-a dat trei lovituri chiar în fața mea"

O adolescentă de 15 ani şi-a văzut moartea cu ochii, după ce a fost înjunghiată de trei ori de fostul iubit, un băiat de 18 ani. Individul a pândit-o, în timp ce fata venea acasă cu microbuzul. Tânăra l-a văzut şi s-a refugiat în casa unei vecine, apoi şi-a sunat mama. Însă furia băiatului a fost de nestăvilit, a înjunghiat-o pe fată chiar sub ochii mamei ei.

de Lili Trifu

la 22.06.2022, 19:31

Vezi și

Nimic n-a stat în calea răzbunării unui tânăr din Vaslui, la aflarea veştii că a fost părăsit. Nici măcar mama fetei, care a alergat într-un suflet să-şi salveze copilul.

Înjunghiată chiar în fața mamei de fostul iubit

Mama fetei: M-a sunat, mămică, vine după mine, mi-e frică. Zic, intră şi tu la o casă de om, până vin eu, că am plecat de acasă, am plecat şi eu fuga. Când aproape să ajung de casă, el a ieşit înaintea mea, să dea în mine, "vă omor pe toţi".

Individul a aşteptat ca mama să-şi cheme fata din curtea în care se adăpostise, apoi a atacat.

Pe acelaşi subiect

Mama fetei-reporter: A luat-o de cap, i-a dat un pumn aici şi imediat cu cuţitul i-a dat trei lovituri.

- În faţa dumneavostră.

- Da, în faţa mea. 

- A lovit-o şi a fugit după aceea. A zis că ne omoară pe toţi.  

Adolescenta a primit îngrijiri la faţa locului, apoi a fost transportată la spital.

Marius Stanciu, SMURD Vaslui: Echipajul ambulanţei SMURD a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical pentru o elevă în vârstă de 15 ani.

Oana Balbuzan, Spitalul de Urgenţă Bârlad: Plăgi tăiate prin înjunghiere, torace posterior, umăr drept şi traumatism cranio-cerebral. În prezent, este internată pe secţia de chirurgie este stabilă şi cooperantă.

Vecinii sunt uluiţi de ce s-a întâmplat.

Vecini: - O faptă foarte urâtă, foarte rău, ţi-e frică să ieşi din ogradă, vagabonţii, cu hoţii, cu golanii, ţi-e frică să ieşi din curtea ta.

- Trebuie schingiuit, pedepsit, altceva nu se poate la ce a făcut, să dai cu cuţitul /TAIE/ Nişte demenţi, nişte sălbatici.

- Gelozia este o prostie mare, domnule, pentru toată lumea. Tineretul de astăzi lasă de dorit.

În scurt timp, atacatorul gelos a fost prins de poliţişti. Tânărul de 18 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul atacului din Vaslui, unde o adolescentă de 15 ani a fost înjunghiată de fostul iubit. Mama fetei: "I-a dat trei lovituri chiar în fața mea"