Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului halucinant din Timișoara. Motivul pentru care agresorul a distrus mașina unui bărbat și i-a amenințat familia

Poliţiştii sunt în alertă în Timişoara. De patru zile, caută un bărbat care a ameninţat cu moartea o familie întreagă şi a distrus o maşină cu un târnăcop. Scenele violente s-au derulat sub ochii îngroziţi ai celor patru copii ai victimei. Camerele de supraveghere l-au surprins pe agresor, fiul unui om de afaceri din oraş, cum merge cu târnăcopul în mână şi cuţitul la picior, ţintit să facă rău.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 19.04.2024, 13:46

Vezi și

Bărbatul este căutat în continuare, de aproape cinci zile sunt polițiștii pe urmele sale, surse din anchetă spun că între el și tânărul de 33 de ani pe care l-a amenințat ar fi niște înțelegeri mai vechi. De altfel, victima le-ar fi spus anchetatorilor cine este bărbatul care i-a distrus mașina și care i-a amenințat, dar individul ar fi negat că este vorba despre el.

Scenele violente au avut loc într-un cartier din Timișoara

Scenele violente au avut loc într-un cartier din Timișoara, au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Se vede în imagini de altfel un bărbat cu glugă pe cap, cu mănuși, ochelari de soare și un târnăcop în mână în timp ce se îndreaptă spre mașina proprietarului.

Câteva secunde mai târziu acesta distruge capota autoturismului și vrea să intre și în curte peste proprietarul mașinii, dar îl amenință și pleacă când vede că acesta sună la 112. Toate scenele s-au petrecut în fața a 4 copii, copiii victimei care se jucau în curtere. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Filmul atacului halucinant din Timișoara. Motivul pentru care agresorul a distrus mașina unui bărbat și i-a amenințat familia