Antena Meniu Search
x

Video Filmul cursei nebune cu poliţia pe urme, pe drumurile din Suceava. O cameră de supraveghere a surprins o parte din urmărire 

Poliţiştii au tras ca la poligon după o maşină al cărei şofer a refuzat să oprească la semnalul agenţilor. După 4 kilometri de urmărire şi 23 de focuri de armă, poliţia a reuşit să-l blocheze pe individ pe o stradă din centrul Sucevei. Şoferul era băut şi are acum dosar penal. 

de Redactia Observator

la 26.11.2022, 13:57

Vezi și

Finalul unei curse nebune care a pus în pericol oamenii de pe traseu. În jur de ora 6 dimineaţa, bărbatul de 51 de ani s-a urcat băut la volan. Poliţiştii din localitatea suceveană Şcheia au observat că individul conduce haotic şi au pornit după el. Şoferul a ignorat orice semnal al agenţilor. O cameră de supraveghere din zonă a surprins o parte din urmărire.

Şoferul a gonit 4 kilometri cu poliţia pe urme

Patru kilometri a gonit individul cu poliţia pe urme. A ajuns în Suceava, unde agenţii au reuşit să îi blocheze calea. Poliţiştii au tras 23 de gloanţe în cauciucuri.

Comisar șef Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Un alt echipaj din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale chemat în sprijin a intervenit şi a reuşit blocarea vehicului. A fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie de 0.91 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul a ajuns la spital pentru a i se preleva probe biologice. Apoi, la poliţie, pentru audieri. Cursa nebunească l-a lăsat fără permis, i-a adus un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi o amendă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul cursei nebune cu poliţia pe urme, pe drumurile din Suceava. O cameră de supraveghere a surprins o parte din urmărire