Antena Meniu Search
x

Video Filmul dublei crime din Teleorman: Într-o clipă de nebunie, Evelin s-a transformat în călăul prietenilor săi. David şi Cosmina urmau să devină părinţi peste cinci luni

Dublu asasinat în Teleorman, la doar două zile după o altă crimă şocantă în judeţ. Un tânăr de 24 de ani şi-a ucis prietenul de 18 ani şi pe iubita acestuia de 16 ani, care ar fi fost însărcinată. Cadavrele celor doi le-a ascuns apoi într-o casă părăsită, la doi paşi de locuinţa sa. Toată nenorocirea, dintr-o răzbunare. Individul este în arest pentru următoarele 30 de zile. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 26.10.2022, 19:50

Vezi și

Evelin, în vârstă de 24 de ani, s-a transformat în călăul propriilor prieteni. Luni seara a mers în Turnu Măgurele, unde a petrecut ore bune împreună cu David şi iubita acestuia, Cosmina. Spiritele s-ar fi aprins după câteva pahare de băutură.

O clipă de nebunie l-a transformat în călăul prietenilor săi

Între Evelin şi David mocnea un conflict vechi. În primăvară, cei doi ar fi furat mai multe găini. Duşi în faţa anchetatorilor, David, care avea doar 18 ani, ar fi aruncat toată vina pe prietenul său. Cu mintea întunecată de băutură, Evelin ar fi căutat răzbunare. Într-un acces de furie, i-a înjunghiat pe David şi pe iubita lui de 16 ani, însărcinată în cinci luni. Imaginile de la locul faptei i-au îngrozit chiar şi pe anchetatori. 

Cristina Filip, reporter Observator: Imediat după crimă, a încercat să scape de cadavre. Le-a transportat cu propia maşină pe o distanţă de 50 de km şi le-a ascuns într-o casă părăsită, în care nu mai stă nimeni de aproape un deceniu. Imediat după aceea, a plecat de la locul în care a ascuns cadavrele şi a venit într-o pădure, la aproximativ 5-6 km de casă. Acesta este locul. La audieri le-a spus procurorilor că aici ar fi ascuns cuţitul într-un râu. 

Pe acelaşi subiect

Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Evelin s-a întors acasă, la Drăgăneşti de Vede, peste stradă de locul în care a lăsat cadavrele celor doi prieteni. 

Bunica criminalului-reporter: La 6.20 l-am văzut că scotea nişte apă, se spăla. Era tăiat rău aici. S-a ţinut cu sângele târâş din mână. Dacă vedeţi ce are la mână...Cred că le-a tras lor cuţitul din mână, că el n-avea obiceiul ăsta. Era o duşmănie între ei. În dormitor a luat un fular, s-a legat aşa şi nu a mai curs sânge.

- L-aţi întrebat de unde e sângele?

- A zis că s-a tăiat cu flexul.

- M-am rugat de el să îl spăl cu benzină.

Fratele lui David a intrat în panică după ce a văzut că tânărul nu-i mai răspunde la telefon. Aşa că a mers la el acasă şi a găsit locuinţa plină de sânge. A sunat imediat la 112. Poliţiştii au verificat imaginile de pe camerele video din jur şi aşa au descoperit făptaşul în doar câteva ore. 

Vecin: Băiat cuminte, îşi vedea de treaba lui. la locul lui. Nu era agresiv, nu era d-ăsta să umble, să facă prostii.

Cei doi tineri ucişi urmau să devină o familie. Îşi făceau planuri să se mute împreună.

Prietena fetei ucise: I se cunoştea puţin burtica. Voia să se mute cu David, cu iubitul ei. Ea voia să păstreze copilul acela. Intra în a 5-a lună. 

Evelin era sub control judiciar pentru furtunul găinilor. Iar în cazierul său mai apare o pedeapsă de închisoare cu suspendare pentru că a fost prins băut la volan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Filmul dublei crime din Teleorman: Într-o clipă de nebunie, Evelin s-a transformat în călăul prietenilor săi. David şi Cosmina urmau să devină părinţi peste cinci luni