Antena Meniu Search
x

Video Filmul incendiului din Eforie Nord cu un mort şi 3 răniţi. Bărbatul a sfârşit înghiţit de flăcări în timp ce încerca să-şi salveze vecinii

Un bărbat a murit cuprins de flăcări, iar alte trei persoane au ajuns în stare critică la spital, cu arsuri grave, după ce o casă din Eforie Nord a luat foc, noaptea trecută. Se pare că bărbatul care a murit ar fi un vecin care a vrut să dea o mână de ajutor familiei aflate în pericol. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 08:32

Vezi și

Flăcările au cuprins casa din Eforie Nord în jurul orei 21. Mai mulţi localnici dar şi rudele celor din locuinţa care ardea, au sărit pentru a da o mână de ajutor. 

''Era fum! Era fum rău! Am dat eu să intru, să mă duc să o iau pe mamaie.'' 

Bărbatul a sfârşit înghiţit de flăcări în timp ce dădea o mână de ajutor unei familii

Din spusele martorilor, în casă a reuşit să intre un tânăr din localitate. La sosirea pompierilor, însă, acesta a fost găsit carbonizat. Din locuinţă au fost evacuaţi doi bărbaţi, de 53 şi 65 de ani, dar şi o bătrână de 80 de ani.

Claudia Tatarici, medic SAJ: A doua victimă conştientă, cu arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului, a treia conştientă, cu arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi a patra intoxicată cu fum, hipertensivă.

Cei trei au fost duşi de urgenţă la spitalul Judeţean din Constanţa. Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cauza incendiului. Casa a fost arsă în totalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul incendiului din Eforie Nord cu un mort şi 3 răniţi. Bărbatul a sfârşit înghiţit de flăcări în timp ce încerca să-şi salveze vecinii