Antena Meniu Search
x

Video Filmul incidentului cu mascaţi din Giurgiu, după ce un bărbat ameninţa că se sinucide în faţa casei fostei soţii. Omul urmează să fie evaluat psihiatric

Intervenţie ca-n filme, în judeţul Giurgiu. Un bărbat care îşi ameninţa fosta soţie că-şi dă foc în maşina parcată în faţa casei femeii a fost imobilizat după o acţiune în forţă a mascaţilor. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 13.06.2023, 14:28

Vezi și

Intervenţia a avut loc după ce femeia a sunat disperată la 112 şi a anunţat că fostul soţ, pe numele căruia exista deja un ordin de restricţie s-a baricadat în autoturism şi ameninţa că se sinucide dacă cineva se va apropia de el. 

Filmul incidentului din Giurgiu unde au intervenit mascaţii 

Bărbatul este internat în prezent la Spitalul Obregia din Capitală şi urmează să fie evaluat din punct de vedere psihiatric, în cursul zilei de astăzi şi asta pentru că există dubii cât se poate de clare referitoare la condiţia lui psihică.

Spuneau atât vecinii, cât şi reprezentanţii familiei că bărbatul ar avea ceva probleme psihice, le-ar fi avut din trecut, pe probleme pe care le-ar fi manifestat cât se poate de clar în cursul zilei de ieri. 

Pe acelaşi subiect

După ce şi-a urmărit soţia, aproximativ 100-150 de metri, a încercat să o lovească cu maşina. Femeia a reuşit să scape de soţul ei, s-a refugiat în locuinţă după care bărbatul a parcat autoturismul în faţa casei, şi-a pus o funie de gât şi avea lângă el inclusiv o sticlă cu benzină şi ameninţa că se sinucide în cazul în care soţia lui nu îl acceptă, nu-l lasă să intre în locuinţă.

Avea şi acel ordin de restricţie, nu ave voie să se apropie de femeie la o distanţă mai mică de 50 de metri. Poliţiştii au încercat să negocieze cu omul, au încercat să-l facă să iasă din maşină, să se predea, nu a fost chip.

La un moment dat, comunicarea dintre negociatori şi suspectul principal a fost întreruptă, moment în care mascaţii au decis să iasă prin curte, în locul de parcare, să spargă geamul autoturismului şi să-l scoată cu forţa pe bărbat din maşină. Cel mai probabil va fi închis pentru următoarele 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Filmul incidentului cu mascaţi din Giurgiu, după ce un bărbat ameninţa că se sinucide în faţa casei fostei soţii. Omul urmează să fie evaluat psihiatric