Antena Meniu Search
x

Video Filmul incidentului sângeros din Râmnicu Sărat. Un tânăr i-a călcat cu maşina şi i-a atacat cu toporul pe cei care îi băteau tatăl

Au transformat o stradă din oraş într-un câmp de bătălie. Un bărbat a intrat intenționat cu mașina, de trei ori, într-un grup de indivizi care îi băteau tatăl. Răfuiala, care a început cu bâte şi topoare, s-a terminat tragic pentru unul dintre agresori: a ajuns la spital cu piciorul strivit. Doar norocul a făcut ca nimeni să nu treacă atunci pe strada intens circulată din oraş şi să nu fie implicat în luptele pline de cruzime.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 19:21

Vezi și

"Unul a venit cu maşina şi a intrat în ăla care a venit cu toporul. Cu 100 pe oră (n.r. kilometri) a intrat în ei. I-a făcut practic", spune un martor. Şoferul întoarce maşina şi intră din nou în mulţime. Alţi doi bărbaţi sunt loviţi violent, ajung pe capotă şi apoi sunt izbiţi de pământ. Ca prin minune, nu ajung sub roţi. Tânărul face din nou cale întoarsă şi prinde ca într-o menghină scandalagii între maşină şi un gard. Coboară din maşină, ia un topor de pe jos şi îi loveşte fără milă în jur. Tatăl bărbatului spune că totul a fost doar pentru a se apăra.

Patru agresori au ajuns la spitalele din Buzău şi Râmnicu Sărat

"Ei m-au rănit, ei trei. Şi băiatul când m-a văzut jos, că dă în continuare în mine, a pornit maşina şi i-a lovit şi pe ei. Băiatul, când m-a văzut jos, a pornit maşina şi a venit spre ei", a declarat Ilie Gheorghe, tatăl şoferului. "În momentul în care a observat pe stradă pe membrii celeilalte familii a intrat cu maşina în aceştia, de trei ori, după care a coborât din maşină şi a participat la agresiune dintre cele două familii", a declarat Valerica Văsîi, prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău. Scandalul s-a stins doar după ce bătăuşii au văzut ce dezastru au făcut. Unul dintre bărbaţi avea piciorul zdrobit.

Patru agresori au ajuns la spitalele din Buzău şi Râmnicu Sărat. Bărbatul grav rănit a fost transferat pentru a fi operat de urgenţă. "Bărbatul de 39 de ani a suferit un politraumatism. S-a luat decizia să fie transferat la Spitalul Floreasca din Capitală", a declarat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt SJU Buzău. Șoferul de 29 de ani şi un alt bătăuş au fost reținuţi pentru 24 de ore pentru infracțiunea de tentativă la omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul incidentului sângeros din Râmnicu Sărat. Un tânăr i-a călcat cu maşina şi i-a atacat cu toporul pe cei care îi băteau tatăl