Antena Meniu Search
x

Petrecere încheiată la spital. Un tânăr a intrat intenționat cu mașina în prietenii săi, după ce i-au luat la bătaie tatăl. Patru persoane au fost rănite

Scandal în plină stradă în Râmnicu Sărat. Un bărbat a fost reţinut după ce a intrat intenționat cu mașina într-un grup de indivizi care îi băteau tatăl. Patru oameni au fost răniţi. Printre ei este un adolescent de 14 ani, dar şi tatăl celui care s-a urcat la volan. 

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 16:23

Vezi și

Patru persoane au ajuns la spital, trei dintre ele se află în afara oricărui pericol și au fost externate. Cea de a patra persoană însă se află în stare gravă, motiv pentru care a și fost transferată la un spital din București. 

 A intrat cu mașina în ei, după ce i-au luat la bătaie tatăl

Totul ar fi pornit la o petrecere. Familia a mers în vizită la cealaltă familie. La un moment dat, pe fondul alcoolului, oamenii au început să se certe iar oaspeții s-au ridicat și au vrut să plece. În acel moment, gazdele s-au dus după ei afară și a început o o bătaie generală.

Tânărul de 29 de ani a văzut că tatăl lui este înconjurat și este lovit de mai mulți indivizi și atunci s-a urcat în mașină, a accelerat și a intrat în plin în acel grup. Printre victimele care au ajuns la spital se numără și tatăl tânărului, care a fost astăzi externat. 

Polițiștii au deschis un dosar penal și tânărul de 29 de ani a fost reținut și audiat. Este cercetat pentru tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Petrecere încheiată la spital. Un tânăr a intrat intenționat cu mașina în prietenii săi, după ce i-au luat la bătaie tatăl. Patru persoane au fost rănite