Antena Meniu Search
x

Filmul "Lumea e a mea", în cinematografele din toată ţara, din 23 octombrie

Zilele acestea va intra în cinematografe un film românesc foarte interesant, bun şi pentru adolescenţi, dar şi pentru părinţi. Filmul "Lumea e a mea" al lui Nae Tanase, va intra in cinematografele din toata tara pe 23 octombrie.

Vezi și

 Zilele acestea va intra în cinematografe un film românesc foarte interesant, bun şi pentru adolescenţi, dar şi pentru părinţi. Filmul "Lumea e a mea" al lui Nae Tanase, va intra in cinematografele din toată țara pe 23 octombrie.

Lumea e a mea/ The World is Mine, o dramă despre generația 2000, aduce în prim plan povestea Larisei , o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, valoare, influență, popularitate și respect. Și acum, fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. Lumea e a mea/ The World is Mine este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în vizualizări pe Youtube și like-uri pe Facebook.

Proiecția va avea loc în prezența regizorului Nicolae Constantin Tănase, a scenaristei Raluca Mănescu și a actorilor Ana Maria Guran, Florin Hrițcu, Iulia Ciochină, Dan Rădulescu, și va fi urmată de o sesiune Q & A cu aceștia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Filmul "Lumea e a mea", în cinematografele din toată ţara, din 23 octombrie