Antena Meniu Search
x

Video Filmul răpirii din Cehu Silvaniei. Adolescenta luată cu forţa de iubit din faţa liceului şi aruncată în maşină a apărut la casa bunicilor după 3 ore 

O adolescentă a fost răpită de fostul iubit, în Sălaj. Tânăra are 17 ani, iar în prezent nu mai forma un cuplu cu agresorul. Un martor a văzut cum a fost luată, îmbrâncită și aruncată în mașină, a sunat la 112 și polițiștii au început verificările. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 01.03.2024, 10:05

Vezi și

Totul s-a întâmplat în faţa liceului din Cehu Silvaniei, după ore. Tânărul de 19 ani a aşteptat-o pe eleva de 17 să iasă din şcoală, după care a băgat-o cu forţa în maşină. Un coleg al fetei a văzut scena şi a sunat la 112, unde a transmis inclusiv numărul de înmatriculare al maşinii.

Răpită de fostul iubit, lângă liceu

După aproximativ 3 ore, fata a apărut la casa bunicilor, unde, aşteptată de bărbat în faţa porţii, a început să îşi facă bagajul. Pentru că nu a vrut să îi spună bunicii cine este individul şi unde se pregăteşte să plece, femeia a sunat la 112. Poliţiştii din Maramureş au ajuns la locuinţa acesteia, iar când au verificat numărul de înmatriculare al maşinii, în care aştepta bărbatul, şi-au dat seama că este vorba despre acelaşi autoturism căutat şi de colegii din judeţul Sălaj.

Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, însă, ulterior, procurorul a decis să-l elibereze şi să-l cerceteze sub control judiciar. Acesta este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, dar şi pentru distrugere, deoarece i-a spart fetei telefonul. Urmează ca poliţiştii să stabilească dacă cei doi plănuiau să fugă împreună sau dacă fata a făcut totul de frică, sub ameninţări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul răpirii din Cehu Silvaniei. Adolescenta luată cu forţa de iubit din faţa liceului şi aruncată în maşină a apărut la casa bunicilor după 3 ore