Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul tragediei din Braşov. Cum au murit doi bărbaţi, de 21 şi 40 de ani, electrocutaţi în piscină

Doi bărbaţi, de 21 şi 40 de ani, au fost găsiţi fără viaţă, azi-noapte, într-o localitate din judeţul Braşov. S-ar fi electrocutat într-o piscină, unde unul dintre ei a căzut cu un cablu conectat la curent.

de Claudiu Loghin

la 16.07.2024 , 13:34

Alerta privind drama de la Racoș s-a dat la miezul nopții, imediat au fost mobilizate echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Brașov și Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Brașov în zona respectivă.

Doi bărbaţi, electrocutaţi în piscină

Timp de o oră, membrii echipajelor medicale de urgență au încercat resuscitarea bărbatului în vârstă de 21 de ani, dar și a celui în vârstă de 40 de ani. Din păcate, în cazul ambelor victime, manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul acestora.

Vezi și

Polițiștii Secției Rurale Hoghiz desfășoară cercetări într-un dosar penal în care fapta investigată este de ucidere din culpă, iar cercetarea penală este supravegheată de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Braşov. Cum au murit doi bărbaţi, de 21 şi 40 de ani, electrocutaţi în piscină