Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Cehia, în care trei români au murit înainte de a-şi revedea copiii. Se întorceau acasă din Anglia, când dubiţa s-a răsturnat pe autostradă

Tragedie cu români pe o autostradă din Cehia. Trei oameni au murit după ce duba în care se aflau a fost lovită în plin de o mașină. Imaginile accidentului sunt teribile şi au puternic impact emoţional. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.06.2022, 14:43

Accidentul s-ar fi produs luni seara pe Autostrada D1, principala autostradă a Republicii Cehe, care leagă orașele Praga și Brno. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum o mașină vine cu viteză și se lovește spatele dubiței în care se aflau mai mulți români.

Morţi în drum spre casă

Din primele informații ar fi câțiva muncitori care se întorceau acasă la familii. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre ei a fost aruncat din mașină, în afara șoselei. Doi români ar fi murit pe loc. Un al treilea și-a pierdut viața la spital. Un alt bărbat a fost rănit în urma accidentului.

Ore în șir, traficul pe autostradă a fost blocat. Este și o anchetă în desfășurare. Autoritățile cehe încearcă să afle cum s-a produs accidentul, dacă a fost o greșeală umană sau o eroare tehnică a mașinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Cehia, în care trei români au murit înainte de a-şi revedea copiii. Se întorceau acasă din Anglia, când dubiţa s-a răsturnat pe autostradă