Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Ploieşti, unde o adolescentă a murit la propria petrecere de aniversare. Ce au găsit anchetatorii lângă trupul tinerei

Sfârşit tragic pentru o adolescentă de 16 ani, din Ploieşti. Tânăra a fost găsită fără suflare în camera sa, în timpul unei petreceri pe care o organizase pentru a-şi sărbători ziua de naştere. La un moment dat, fata le-a spus prietenilor că se retrage puţin, dar nu s-a mai întors. Invitaţii au găsit-o inconştientă şi au sunat imediat după ajutor, dar medicii nu au reuşit să o salveze. Poliţiştii au deschis o anchetă după moartea adolescentei. Necropsia va arăta exact cauza morţii. Deocamdată sunt destul de multe necunoscute în acest caz. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 17.10.2023, 14:23

Vezi și

În cazul tinerei de 16 ani, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceasta este procedura în cazul unei morţi suspecte, însă poliţiştii iau în calcul varianta consumului de droguri şi alcool.

Ce au găsit poliţiştii lângă trupul fetei

Şi asta pentru că surse din anchetă spun că lângă trupul fetei ar fi fost găsite mai multe sticle de alcool goale, dar şi substanţe interzise, mai precis marijuana.

De asemenea, medicii legişti au găsit în corpul fetei o cantitate importantă de alcool şi au trimis la Bucureşti probele biologice, iar examenul toxicologic va stabili dacă aceasta consumase sau nu substanţe interzise. Ştim că a fost deschisă această anchetă, ştim că va dura ceva timp până când poliţiştii vor stabili cu exactitate cum s-a întâmplat întreg evenimentul şi de ce a murit acea tânără.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Ploieşti, unde o adolescentă a murit la propria petrecere de aniversare. Ce au găsit anchetatorii lângă trupul tinerei