Antena Meniu Search
x

Video "E un copil. E tragic". A murit când își sărbătorea ziua de naștere. Fata de 16 ani din Ploiești le-a spus prietenilor că merge să se odihnească

Sfârşit tragic pentru o adolescentă de 16 ani, din Ploieşti. Tânăra a fost găsită moartă în camera sa, în timpul unei petreceri pe care o organizase pentru a-şi sărbători ziua de naştere. La un moment dat fata le-a spus prietenilor că merge să se odihnească, însă nu s-a mai întors. Invitaţii au găsit-o după minute bune inconştientă şi au sunat imediat după ajutor, însă eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Cristi Georgescu

la 17.10.2023, 09:08

Vezi și

Adolescenta urma să împlinească peste câteva zile 16 ani. A decis să organizeze în avans o petrecere de ziua ei. Şi-a invitat câţiva prieteni acasă, şi au petrecut până după mizeul nopţii. La un moment dat, fata le-ar fi spus că merge să se odihnească. A fost ultima dată când au mai văzut-o în viaţă.

Cristi Georgescu, reporter Observator: Surse din anchetă vorbesc despre faptul că în casa în care se aflau tinerii s-ar fi găsit mai multe sticle de băutură.

Maria Magdalena Rădulescu, purtător de cuvânt IPJ Prahova: La un moment dat minora s-a retras într-o altă cameră, iar ulterior prietenii acesteia au constatat că este inconştientă.

Fata a spus că merge să se odihnească, dar nu s-a mai trezit niciodată

Pe acelaşi subiect

Mama fetei, o profesoară de engleză din oraş, care nu a fost în apartament în timpul petrecerii, a ajuns într-un suflet acasă şi a sunat după ajutor.

Cătălina Mihăilă, asistent SAJ Prahova: Am continuat manevrele de resuscitare, timp de 60 de minute, dar acestea din păcate au avut un rezultat negativ.

Cristi Georgescu, reporter Observator: În ciuda manevrelor de resuscitare, care au durat aproape o oră, a fost constatat decesul tinerei. Pe trupul neînsuleţit, transportat la serviciul de medicină legală, nu au fost găsite urme de violenţă.

Vecinii o descriu pe tânără ca fiind o persoană cu mult bun simţ şi nu îşi pot explica cum s-a putut întâmpla tragedia.

Vecini: Îmi pare foarte rău. E un copil, e tânără, avea toată viaţa înainte. E tragic.

Deşi era supraponderală, surse din anchetă spun însă că tânăra nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "E un copil. E tragic". A murit când își sărbătorea ziua de naștere. Fata de 16 ani din Ploiești le-a spus prietenilor că merge să se odihnească