Antena Meniu Search
x

Video Filmul tragediei din Teleorman, unde o mamă și fetița ei de 3 ani au sfârșit carbonizate în propria casă

O tânără mamă şi copilul ei de trei ani au murit în această dimineaţă după ce camera în care dormeau a fost cuprinsă de flăcări. Tatăl plecase cu puţin timp înainte de pornirea incendiului, pentru a-l duce la şcoală pe cel de-al doilea copil. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.05.2023, 14:50

Vezi și

Cei care au dat alarma au fost chiar vecinii femeii, alertați de fumul gros care ieșea din locuință. 

Din nefericire, însă, la sosirea salvatorilor nu s-a mai putut face nimic nici pentru tânăra mamă, dar nici pentru fetița de 3 ani.

Pompierii au stins flăcările după aproximativ două ore. "Luni dimineața, în jurul orei 8.30, pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de locuință în localitatea Vârtoapele de Sus. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj medical SAJ. Echipajele sosite la fața locului au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unui dormitor, iar în interior se aflau două victime decedate, o femeie de circa 35 de ani și o fetiță de aproape 3 ani, mamă și copil. Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproximativ două ore", a transmis ISU Teleorman.

Un scurtcircuit electric, cauza probabilă a incendiului

Pe acelaşi subiect

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric. În acest context, pompierii vin cu câteva recomandări care ne pot pune la adăpost:

- să verificăm constant instalațiile electrice și cablurile de alimentare, iar când acestea sunt deterioritae să le schimbăm;

- să nu suprasolicităm instalația electrică și nici prizele

- să renunțăm la improvizații.

Sunt câteva recomandări simple, însă pot face diferența între viață și moarte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Filmul tragediei din Teleorman, unde o mamă și fetița ei de 3 ani au sfârșit carbonizate în propria casă