Antena Meniu Search
x

Video Filmul urmăririi din Satu Mare. Goană nebună sub ploaie de gloanțe a unui italian, cale de 125 de km. Poliția l-a oprit cu un TIR

Greu de oprit. Un șofer a fost urmărit de poliţişti cu focuri de armă cale de 125 de kilometri prin două judeţe. A spart mai multe baraje și a fost la un pas să calce cu maşina unul dintre agenți. Doar un TIR pus de-a curmezişul drumului i-a oprit cursa nebună.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 19:38

Vezi și

Ora 3 și 50 de minute. O mașină neagră cu numere de Italia, fără lumini, traversează drumul dintre Biharia și Satu Nou, două localități din Bihor. Un polițist aflat în timpul serviciului îi face semn șoferului să tragă pe dreapta. Bărbatul oprește mașina... pentru câteva secunde.

Alina Fărcuța, Poliția Bihor: A efectuat manevra de mers înapoi și a pornit pe DN 19 pe Oradea Satu-Mare.

Doi agenți pleacă în urmărirea șoferului - un bărbat cu cetățenie italiană, în vârstă de 36 de ani. 

Matyi Miklos, primar: Înainte de ieșire s-a oprit într-o parcare, într-o intersecție, a făcut niște drift-uri și iar a fugit...

Pe acelaşi subiect

Mai multe echipaje de poliție s-au mobilizat ca să-l oprească pe italian

Poliţiştii cer sprijin prin stație, după ce, potrivit unor surse, unul dintre ei a fost la un pas de a fi călcat de mașina fugarului. Mai multe echipaje pornesc în urmărirea italianului. Bărbatul nu a fost impresionat nici măcar de focurile de armă trase în urma sa. Șase focuri de armă.  Două dintre acestea chiar înspre mașina pe care o conducea.

Alina Fărcuța, Poliția Bihor: Au fost executate focuri de avertisment și înspre autoturism.

Matyi Miklos, primar: A venit cu o viteză extraordinar de mare, fugea din fața Poliției...

Camerele de supraveghere din trafic au surprins, parțial, traseul bărbatului, care spărgea filtru după filtru. Cale de 125 de kilometri a fugit de polițiști. A fost oprit chiar la intrarea în orașul Satu Mare, după ce polițiștii și jandarmii au blocat șoseaua cu un TIR. Italianul a intrat în plin în autocamion și într-un parapet de pe marginea drumului. 

Polițiștii au năpustit pe el, la intrarea în Satu Mare

Polițiștii și jandarmii s-au aruncat asupra mașinii și au spart geamurile, de teamă că șoferul ar putea face și alte manevre pentru a scăpa din nou. Bărbatul a fost încătușat și preluat de medici. A scăpat doar cu nişte zgârieturi din urmărirea de mai bine de o oră.

Adrian Marc, Spitalul Județean Satu Mare: Nu are niciun fel de leziune care să îi pună în pericol viața. I s-au dat îngrijirile medicale.

Bărbatului i s-au recoltat probe de sânge, pentru a se stabili dacă era băut sau drogat. A fost condus, apoi, la audieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Filmul urmăririi din Satu Mare. Goană nebună sub ploaie de gloanțe a unui italian, cale de 125 de km. Poliția l-a oprit cu un TIR