Antena Meniu Search
x

Video Firma de tractări ar fi refuzat să păstreze în custodie Ferrari-ul care a dat peste un poliţist, pentru că e prea scump

Şoferul unui Ferrari a fost oprit cu focuri de armă, după ce iniţial a refuzat să tragă pe dreapta şi ar fi lovit intenţionat un poliţist. Bărbatul de 42 de ani este acum cercetat sub control judiciar, iar în timpul cât a fost dus la secţia de poliţie, maşina de 270.000 de euro a fost tractată. Însă firma ar fi refuzat să păstreze vehiculul în custodie, tocmai datorită valorii uriaşe.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 16:03

Vezi și

Bărbatul se îndrepta spre o nuntă, cu muzica dată la maximum şi live pe Facebook, când un agent a vrut să-l tragă pe dreapta, pe o stradă circulată din Bocşa, Caraş-Severin. Individul a accelerat şi a fost oprit mai târziu, cu focuri de armă. Poliţistul se află la spital şi are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

O firmă de tractări a venit să ridice maşina Ferrari 488 Spider, din 2019, de la locul incidentului, însă ar fi refuzat să o păstreze şi în custodie din cauza valorii de 270.000 de euro, astfel că a dus-o acasă la una din rudele bărbatului. 

Culmea, maşina nu îi aparţine şoferului fugar. Bărbatul a închiriat bolidul din Germania ca să impresioneze la o nuntă, unde ar fi fost naş.

Şoferul fugar, control judiciar 30 de zilei

Şoferul este acum cercetat sub control judiciar. Nu are însă probleme cu legea numai în România, ci şi în afara ţării. Pe numele lui, există un mandat european de arestare emis de autorităţile din Austria pentru infracţiuni contra patrimoniului. 

Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraş-Severin: Acesta urmează a fi prezentat prin videoconferinţă Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, în vedrea demarării procedurilor de extrădare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Firma de tractări ar fi refuzat să păstreze în custodie Ferrari-ul care a dat peste un poliţist, pentru că e prea scump