Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Poliţist din Caraş-Severin luat pe capotă de un şofer de Ferrari. Bărbatul se grăbea la o nuntă şi făcea live pe Facebook

Scene halucinante, rupte parcă din filmele cu mafioţi, pe strâzile din Bocşa, judeţul Caraş-Severin. Un poliţist a vrut să tragă pe dreapta un Ferrari, însă şoferul nu l-a băgat în seamă. A încetinit iniţial, după care a accelerat şi l-a luat pe capotă. Individul a fost oprit câteva zeci de secunde mai târziu, de un alt echipaj de poliţie, după ce au fost trase şi mai multe focuri de armă.

de Redactia Observator

la 13.08.2021 , 09:13

Pentru că în bolidul de lux petrecerea era în toi, iar pasagerii îşi făceau "încălzirea" pentru nunta la care mergeau şi se distrau de mama focului, poliţistul a vrut să-i tragă pe dreapta, să le atragă atenţia. Petrecăreţii au coborât din maşină şi au continuat live-ul pe Facebook, să se dea în stambă în faţa urmăritorilor de pe internet.

Şoferul se grăbea să meargă la o nuntă

Şoferul a refuzat să prezinte actele, pe motiv că... se grăbeşte să ajungă la nuntă. Spiritele s-au încins, iar poliţistul i-a cerut să iasă din autoturism. Şoferul n-a stat mult pe gânduri. A călcat acceleraţia, l-a luat pe agent pe capotă şi şi-a văzut de drum. 

Vezi și

Colegul poliţistului lovit a scos imediat arma şi a tras mai multe focuri spre fugar, dar nici asta nu l-a speriat prea tare pe şoferul nervos. Acesta a fost oprit însă la câteva sute de metri distanţă de un alt filtru de poliţie şi a fost reţinut.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital, pentru îngrijiri. Şoferul, însă, a rămas pe mâna poliţiei. Aparatul etilotest a arătat că nu consumase alcool înainte. Se va alege însă cu dosar penal pentru ultraj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Poliţist din Caraş-Severin luat pe capotă de un şofer de Ferrari. Bărbatul se grăbea la o nuntă şi făcea live pe Facebook