Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Caraş-Severin luat pe capotă de un şofer de Ferrari. Bărbatul se grăbea la o nuntă şi făcea live pe Facebook

Scene halucinante, rupte parcă din filmele cu mafioţi, pe strâzile din Bocşa, judeţul Caraş-Severin. Un poliţist a vrut să tragă pe dreapta un Ferrari, însă şoferul nu l-a băgat în seamă. A încetinit iniţial, după care a accelerat şi l-a luat pe capotă. Individul a fost oprit câteva zeci de secunde mai târziu, de un alt echipaj de poliţie, după ce au fost trase şi mai multe focuri de armă.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 09:13

Vezi și

Pentru că în bolidul de lux petrecerea era în toi, iar pasagerii îşi făceau "încălzirea" pentru nunta la care mergeau şi se distrau de mama focului, poliţistul a vrut să-i tragă pe dreapta, să le atragă atenţia. Petrecăreţii au coborât din maşină şi au continuat live-ul pe Facebook, să se dea în stambă în faţa urmăritorilor de pe internet.

Şoferul se grăbea să meargă la o nuntă

Şoferul a refuzat să prezinte actele, pe motiv că... se grăbeşte să ajungă la nuntă. Spiritele s-au încins, iar poliţistul i-a cerut să iasă din autoturism. Şoferul n-a stat mult pe gânduri. A călcat acceleraţia, l-a luat pe agent pe capotă şi şi-a văzut de drum. 

Colegul poliţistului lovit a scos imediat arma şi a tras mai multe focuri spre fugar, dar nici asta nu l-a speriat prea tare pe şoferul nervos. Acesta a fost oprit însă la câteva sute de metri distanţă de un alt filtru de poliţie şi a fost reţinut.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital, pentru îngrijiri. Şoferul, însă, a rămas pe mâna poliţiei. Aparatul etilotest a arătat că nu consumase alcool înainte. Se va alege însă cu dosar penal pentru ultraj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Poliţist din Caraş-Severin luat pe capotă de un şofer de Ferrari. Bărbatul se grăbea la o nuntă şi făcea live pe Facebook