Antena Meniu Search
x

SCANDAL URIAŞ! Fişa medicală a lui SCHUMACHER a fost FURATĂ!

Problemele par să nu se mai termine pentru fostul pilot de Formula 1! Fişa medicală a acestuia a fost furată şi oferită contra cost tabloidelor din lumea întreagă

Problemele par să nu se mai termine pentru fostul pilot de Formula 1! Fişa medicală a acestuia a fost furată şi oferită contra cost tabloidelor din lumea întreagă

După ce Schumi a părăsit Spitalul Universitar din Grenoble, s-a aflat că o parte a fişei lui medicale a fost sustrasă de persoane necunoscute, scriu cei de la Bild.

"De câteva zile reprezentanţii media au primit oferta de a cumpăra documente din fişa medicală a lui Michael. Nu putem spune dacă actele sunt autentice, dar putem confirma că a existat un furt şi că am depus deja plângere. Precizăm că achiziţionarea unor asemenea documente şi publicarea lor este interzisă, înregistrările medicale fiind confidenţiale", se arată într-un comunicat al familiei Schumacher.

Reprezentantul lui Michael Schumacher, Sabine Kehm, i-a avertizat chiar pe ziarişti că se pot confrunta cu procese costisitoare în cazul în care publică fişa medicală a clientului sau. "Nu pot fi decât înspăimântată şi dezgustată după acest incident. Nu pot decât să vă sfătuiesc să nu cumpăraţi şi să nu publicaţi aceste documente. Vom folosi toate mijloacele pe care le avem la dispoziţie împotriva celor care fac acest lucru".

Fostul campion mondial a ieşit din comă la începtului săptămânii, după o perioadă de şase luni în care mulţi au crezut că fostul pilot va muri. Însă, conform experţilor, de abia acum începe greul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » SCANDAL URIAŞ! Fişa medicală a lui SCHUMACHER a fost FURATĂ!