Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fiul milionarului Florin Mircescu, prins la furat într-un supermarket din Gorj. Înlocuia eticheta produselor pentru a plăti mai puţin la casă

Fiul omului de afaceri Florin Mircescu a ajuns la secţia de poliţie după ce a fost prins într-un supermarket din Târgu Jiu în timp ce înlocuia etichetele unor produse cu altele mai ieftine, pentru a plăti mai puţin la casă. În acest fel a creat un prejudiciu de 1.400 de lei magazinului.

de Redactia Observator

la 09.01.2024, 10:37

Florin Valentin Mircescu, în vârstă de 37 de ani a fost reținut vineri, 5 ianuarie, sub acuzația de furt și înșelăciune. Bărbatul a fost surprins într-un Hipermarket din Târgu Jiu, de către angajați și agenţii de pază, în timp ce înlocuia etichetele unor produse cu altele ale unor produse mai ieftine pentru a plăti mai puţin la case. La un moment dat, acesta a introdus câteva sticle de alcool scump în cutii cu preț mai scăzut.

Prin această metodă bărbatul a furat produse în valoare de 1.400 de lei

"La data de 5 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 37 de ani, din localitate, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat și înșelăciune, în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că acesta, în ziua de 14 decembrie 2023, în timp ce se afla într-un supermarket din incinta unui centru comercial, din municipiu, ar fi indus în eroare casiera, prin faptul că ar fi schimbat preţurile mai multor produse achiziționate, iar la casa de marcat a achitat o sumă mai mică, creând un prejudiciu de aproape 1.400 de lei.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că, la data de 8 decembrie a.c., cel în cauză, prin folosirea aceleiași metode, și-ar mai fi însușit și alte bunuri. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fiul milionarului Florin Mircescu, prins la furat într-un supermarket din Gorj. Înlocuia eticheta produselor pentru a plăti mai puţin la casă