Antena Meniu Search
x

Video Flight Festival, la Timişoara. Adulţii s-au bucurat de scurte plimbări cu avionul, iar copiii au luat parte la atelierele de robotică sau desen

De toate pentru toţi, în Timişoara. Flight Festival şi-a deschis porţile, cu oferte de distracţie pentru toate gusturile. Adulţii s-au bucurat de scurte plimbări cu avionul, în timp ce copiii au luat parte la atelierele de robotică sau desen. Serile au fost dedicate concertelor.

de Redactia Observator

la 05.09.2022, 08:44

Vezi și

Aeroportul utilitar Cioca a fost în acest sfârșit de săptămână polul distracţiei la Timişoara. Aflat la a patra ediţie, Flight Festival a îmbinat perfect muzica, arta şi tehnologia, spre deliciul publicului. "Este un festival, care creşte frumos, organic. Pregătit în perspectiva capitalei culturale, de anul viitor când sper să fim top of the top şi să aducem cât mai multă lume mai ales din afara țării dar şi din ţara", a declarat Vlad Garboni - organizator.

Dacă cei mari au vrut să aibă parte de o clipă de adrenalină şi s-au orientat spre zborurile cu avionul, cei mici au preferat să se distreze la atelierele de robotică şi programare. Show-ul de lumini, lasere şi instalații a atras cele mai multe priviri. Spectacolul nu s-a oprit aici. Seara, vizitatorii s-au putut bucura de un maraton de muzică bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Flight Festival, la Timişoara. Adulţii s-au bucurat de scurte plimbări cu avionul, iar copiii au luat parte la atelierele de robotică sau desen