Antena Meniu Search
x

Video Floricica Dansatoarea s-a vaccinat anti-Covid cu serul Johnson: „Ce o vrea Dumnezeu. Ori să mor, ori să nu mor”

Floarea Dragomir, cunoscută în mediul online ca Floricica Dansatoarea, a anunțat pe contul său de TikTok că s-a vaccinat anti-Covid cu serul Johnson. 

de Redactia Observator

la 03.10.2021, 16:13

Floricica Dansatoarea s-a vaccinat anti-Covid cu serul Johnson: „Ce o vrea Dumnezeu. Ori să mor, ori să nu mor”
Floricica Dansatoarea s-a vaccinat anti-Covid cu serul Johnson: „Ce o vrea Dumnezeu. Ori să mor, ori să nu mor” - Captura video

„Măi, oameni buni, eu m-am vaccinat. Johnson. Ce o vrea Dumnezeu. Ori să mor, ori să nu mor. Odată și odată tot o sa murim”, a spus Floarea Dragomir.

Floricica Dansatoarea a devenit cunoscută în mediul online după participarea la protestele din Piața Cotroceni, în 2017.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ultimele 24 de ore 45.565 de persoane s-au vaccinat anti-Covid.  Dintre acestea, 23.393 s-au imunizat cu a treia doză, potrivit datelor puse la dispoziția Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Floricica Dansatoarea s-a vaccinat anti-Covid cu serul Johnson: „Ce o vrea Dumnezeu. Ori să mor, ori să nu mor”