Antena Meniu Search
x

Florin Piersic, primul mesaj de la internare. "Sunt viu, ţineți-mă aproape pentru că mai am de spus multe poveşti"

Florin Piersic a transmis primul mesaj de la internare, chiar de pe patul de spital: "Vă dau și o veste: sunt viu și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc". Marele actor, în vârstă de 88 de ani, este internat de săptămâna trecută la Spitalul Foişor din Bucureşti, unde a fost şi operat.

de Redactia Observator

la 13.05.2024 , 20:29

Florin Piersic, primul mesaj de la internare. "Sunt viu, ţineți-mă aproape pentru că mai am de spus multe poveşti"
Florin Piersic, primul mesaj de la internare. "Sunt viu, ţineți-mă aproape pentru că mai am de spus multe poveşti"

"Scumpilor și prea dragilor mei, celor care m-ați purtat în gândurile voastre, m-ați înconjurat cu atâta grijă si iubire, acum când tocmai s-a terminat Săptămâna Mare, vă spun Hristos a Înviat!

Cu aceasta ocazie, vă dau și o veste: <sunt viu> și asta datorită minunaților doctori care mă îngrijesc. Mă amuză când văd la premiile Oscar cum vin actorii premiați cu un pomelnic de mulțumiri, dar astăzi chiar vreau să îi pun fiecăruia medalia inimii mele în piept. Mă refer la Prof. Dr. Adrian Molnar, Dr. Horia Roșianu, Dr. Florin Crișan, Dr. Raed Arafat, Prof. Dr Streinu Cercel. Dr. Adrian Marinescu, eroii mei- Dr. Șerban Dragosloveanu și Dr. Denisa Anastase, împreună cu Dr. Adelina Moise, cea care m-a trimis în lumea viselor în timpul operației, dar...m-a și adus înapoi. Vă iubesc pe toți, oameni buni și vă copleșesc cu recunoștința mea! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public", transmite Florin Piersic, potrivit Mediafax.

Care este starea actorului Florin Piersic în prezent

Articolul continuă după reclamă

"Evaluarea pacientului Florin Piersic realizată în dimineaţa zilei de 13.05.2024, de către echipa medicală, prezintă o situaţie staţionară. Starea generală se ameliorează uşor.", a transmis luni dimineaţă unitatea sanitară. Duminică, medicii anunţau o ameliorare a stării sale generale, concomitent cu procesul de normalizare a indicatorilor biologici şi de evoluţie favorabilă a plăgii operatorii.

De asemenea, precizau că "pacientul se mobilizează şi prezintă un tonus psihic bun". Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost transferat joi la Spitalul ”Foişor”, unde i-a fost scoasă proteza de la genunchi, considerată sursa principală a infecţiei grave care a determinat internarea acestuia la Spitalul Militar din Cluj, în urmă cu câteva zile, ulterior, el fiind trasferat la Institutul Inimii din Cluj Napoca, apoi la Institul Matei Balş din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Florin Piersic, primul mesaj de la internare. "Sunt viu, ţineți-mă aproape pentru că mai am de spus multe poveşti"