Antena Meniu Search
x

Forza ZU dă startul distracției la Iași! Zeci de mii de oameni iar parte la cel mai mare festival al sezonului

A început nebunia la Iaşi! Zeci de mii de oameni sunt în stradă pentru a lua parte la cel mai mare festival al sezonului: Forza ZU.

Vezi și

A început nebunia la Iaşi! Zeci de mii de oameni sunt în stradă pentru a lua parte la cel mai mare festival al sezonului: Forza ZU. Oamenii au venit şi de peste hotare pentru a nu rata cele patru zile de distracţie. Cele mai bine cotate 30 de trupe din România urmează să urce pe scenă.

Cine e epuizat de dans îşi poate reîncărca bateriile la Bucaterie - cel mai nou concept Forza ZU, unde preparate din lumea largă sunt pregătite sub ochii pofticioşilor.

Nerăbdarea se împleteşte cu entuziasmul. Zeci de mii de oameni au răspuns la apelul Forza ZU şi iau parte la cel mai spectaculos concert al sezonului. 

30 de trupe sunt pregătite să impresioneze publicul. Unii au venit şi de peste hotare să-şi întâlnească idolii.

Şi artiştii sunt la fel de nerăbdători să intre pe scenă. La Forza ZU spectacolul este la fel de impresionat şi pentru cântăreţi.

Liviu Teodorescu, artist: "Este incredibil ce se întâmplă în faţa scenei acolo, deci stai pe scenă şi ce vezi te şochează de-a dreptul."

Lidia Buble, artistă: "Emoţiile sunt din ce în ce mai mari, pentru că se strâng din ce în ce mai mulţi oameni, energia este una din ce în ce mai, nu ştiu cum să zic, mai puternică, mai explozivă, mai plină de wow, abia aştept."

Forza ZU nu este doar despre muzică. Oamenii se pot bucura de artă urbană, teatru şi evenimente sportive. Însă inovaţia de anul acesta este Bucateria. Zona de street-food unde meniurile clasice se îmbină cu cele exotice.

Forza ZU este evenimentul în care nu există restricţii, iar imaginaţia poate să zboare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Forza ZU dă startul distracției la Iași! Zeci de mii de oameni iar parte la cel mai mare festival al sezonului