Antena Meniu Search
x

Video Fost procuror din Vrancea, cultivator de cannabis. Mascații au descoperit o plantație camuflată în vie

Un fost procuror din Vrancea, de 65 de ani, este cercetat pentru cultivarea şi deţinerea de droguri de risc. Mascaţii au descins la locuinţa lui, acolo unde au găsit peste 200 de plante de cannabis.     

de Adrian Obreja

la 06.10.2023, 09:23

Vezi și

Mascaţii au descins ieri dimineaţă, 5 octombrie, la locuinţa fostului procuror din Vrancea. Nu este prima oară când anchetatorii trec pragul locuinţei fostului procuror în vârstă de 65 de ani. Acţiunea de ieri este o continuare a unui dosar penal deschis în urmă cu câţiva ani pentru cultivare şi deţinere de droguri de risc pentru consum propriu. 

Au fost puse în aplicare două percheziţii, iar în urma lor au fost luați la audieri trei suspecţi care întreaga noapte au fost audiaţi la sediul poliţiei din Vrancea.

Plantaţie de cannabis, camuflată într-o vie

În urma percheziţiei de ieri a fost descoperită o plantaţie de cannabis, camuflată într-o vie. Vorbim despre 241 de plante  de cannabis, aflate la maturitate.

În urmă cu câţiva ani au avut loc alte descinderi la locuinţa fostului procuror. Şi atunci, ca şi acum, acesta le-a declarat anchetatorilor faptul că are o reţetă de plăcintă cu cannabis şi este motivul principal pentru care a şi înfiinţat această plantaţie. 

Audierile au durat întreaga noapte la sediul poliţiei din Vrancea şi urmează să se ia măsurile legale împotriva celor trei suspecţi. Cât despre fostul procuror, acesta a activat la Parchetul din Panciu până în 2018, atunci când s-a pensionat. În acel moment era singurul procuror care activa acolo. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fost procuror din Vrancea, cultivator de cannabis. Mascații au descoperit o plantație camuflată în vie