Antena Meniu Search
x

Video Fosta iubită a lui Nicolae Guţă, în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu un ciocan în cap, chiar de soţul ei

Daniela Roba, fosta iubită a lui Nicolae Guţă, care profesa ca make-up artist în Timişoara, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu un ciocan în cap, chiar de soţul ei.

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 09:21

Vezi și

Scena violentă s-a petrecut chiar în apartamentul celor doi, sub privirele îngrozite ale celor două fetiţe minore. Vecinii au fost cei care au auzit strigătul de ajutor al femeii şi au alertat imediat poliţia. 

La faţa locului au sosit şi medicii, care au găsit-o pe femeie cu o leziune severă la nivelul capului şi au transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara. Neînţelegerile dintre cei doi ar fi pornit după ce cunoscuta make-up artistă ar fi decis să divorţeze. Soţul agresor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Victimele violenţei domestice pot cere ajutor, apelând numărul de telefon 0800-500-333. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fosta iubită a lui Nicolae Guţă, în stare gravă la spital după ce a fost lovită cu un ciocan în cap, chiar de soţul ei