Antena Meniu Search
x

Mioara Roman a fost jefuită. Fiica ei, Oana Roman, povesteşte clipele de groază trăite de mamă

Mioara Roman a trecut prin clipe de coşmar! Fosta soție a lui Petre Roman a fost jefuită, în plină zi, chiar în propria sa casă. Oana Roman a dat ultimele detalii despre starea mamei sale în cadrul emisiunii Ediție Specială de la Antena 3.

- SpyNews.ro

Mioara Roman a trecut prin clipe de coşmar! Fosta soție a lui Petre Roman a fost jefuită, în plină zi, chiar în propria sa casă.

Oana Roman a dat ultimele detalii despre starea mamei sale în cadrul emisiunii Ediție Specială de la Antena 3.

Este în stare de șoc completă, are 77 de ani, are probleme de sănătate. Nu știu cum a făcut față. Eu nu știu cum aș fi reacționat. Eu am sunat-o pe la 12.30, aveam un eveniment la un restaurant și i-am spus că o să se ducă Marius pe la ea. Ea spus că a venit niște domni de la RAPPS, ca să schimbe un burlan. Apoi mi-am dat seama că e sâmbătă. Nu am știut nimic, am sunat la Marius, el nu mi-a spus nimic. Pe la 4 a venit Marius și Isabela, care mi-a spus de nenea polițistul. Atunci am aflat, a spus Oana Roman.

I-au căutat prin casă, i-au cerut bijuterii, i-au luat banii de pensie, după care s-au așezat la masă și au început să bea și să mănânce. Reacția ei a fost să nu aibă nicio reacție. Asta a salvat-o. I-au luat și adidașii”, a mărturisit Oana Roman, în direct, la Antena 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Mioara Roman a fost jefuită. Fiica ei, Oana Roman, povesteşte clipele de groază trăite de mamă