Antena Meniu Search
x

Video Fostul şef al Direcției Agricole Sibiu, ucis de propriul fiu. Tânărul era consumator de droguri şi a fost recent externat de la Psihiatrie

Caz şocant la Sibiu! Fostul şef al Direcției Agricole a fost ucis noaptea trecută iar principalul suspect este chiar de unul dintre fiii săi. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este consumator de droguri şi a fost externat în urmă cu câteva zile din spitalul de psihiatrie. În faţa anchetatorilor, criminalul şi-a recunoscut fapta.

de Redactia Observator

la 23.10.2023, 13:42

Vezi și

Fapta s-ar fi petrecut în noaptea dinspre duminică spre luni, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 2 chiar de presupusul autor al acestei fapte. Poliţiştii au mers imediat la adresa indicată şi au constatat faptul că cele declarate se confirmă.  fost descoperit trupul bărbatului de 50 de ani, iar pe corp erau vizibile mai multe urme de mare violenţă.

Principalul suspect al acestei fapte este chiar unui dintre cei 3 fii ai fostului director de la Direcţia Agricolă din Sibiu. Fiul acestuia este cunoscut consumator de stupefiante iar în locuinţă poliţiştii au găsit şi un bilet de externare de la Psihiatrie cu data de 13 octombrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fostul şef al Direcției Agricole Sibiu, ucis de propriul fiu. Tânărul era consumator de droguri şi a fost recent externat de la Psihiatrie