Antena Meniu Search
x

Video "Frate, mor! Simt că nu mai rezist". Mărturia în lacrimi a familiei tânărului care a murit după ce spitalul din Urziceni l-a trimis acasă

Spitalul din Urziceni, un centru al groazei pentru pacienţi. Cazul tinerei gravide care a născut pe trotuar după ce a fost refuzată de medici scoate la iveală un sistem bolnav, nepăsător în faţa suferinţei oamenilor. Un bărbat de 32 de ani a murit după ce a fost consultat doar 10 minute şi trimis acasă. Familia vrea acum să dea spitalul în judecată. Alţi pacienţi se plâng că unitatea a ajuns să funcţioneze mai degrabă ca un loc de triaj în lipsa personalului şi a aparaturii medicale. 

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 01.08.2023, 17:34

Vezi și

Manolache Marius Aurel, fratele victimei: Mi-a zis ca niciodată, nu l-am auzit niciodată în viața mea: frate, mor! simt că nu mai rezist. Fă ceva!

Calvarul lui George a început în weekend. Duminică după-amiază, a ajuns la spitalul din Urziceni cu dureri mari în piept. 

Manolache Marius Aurel, fratele victimei: Am ajuns la spital, el înca nu intrase, dus cu ambulanța stătea pe scaune și aștepta să intre să-l consulte cineva. 

Autopsia preliminară arată că tânărul avea probleme la inimă şi la plămâni

Pe acelaşi subiect

Consultul a durat doar 10 minute, potrivit familiei. După un EKG şi o injecţie, tânărul de 32 de ani a fost trimis acasă. La 9 ore şi jumătate distanţă, George a murit. 

Autopsia preliminară arată că tânărul avea probleme la inimă şi la plămâni. Până la aflarea cauzei morţii, care ar putea dura şi un an, familia tânărului vrea dreptate şi se gândeşte să dea Spitalul din Urziceni în judecată. 

Manolache Marius Aurel, fratele victimei: Asta e neglijență în serviciu, asta nu mi s-a întamplat doar mie. Sunt 100% sigur ca s-a întâmplat mai multor oameni din zonă care au fost la Urziceni să se trateze dar care nu au curaj să vorbească.

În aceeaşi noapte, pe aceeaşi gardă, o tânără de 24 de ani năştea pe trotuarul rece, în faţa spitalului din Urziceni, la lumina farurilor de pe ambulanţă. Între timp, pacienţi care au trecut prin Spitalul de la Urziceni scot la lumină tot mai multe poveşti de coşmar. 

Deocamdată, directoarea spitalului, care era şi membră PNL Ialomiţa, a fost exclusă din partid şi amendată de Inspecţia Sanitară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Frate, mor! Simt că nu mai rezist". Mărturia în lacrimi a familiei tânărului care a murit după ce spitalul din Urziceni l-a trimis acasă