Antena Meniu Search
x

Fraţi gemeni de doar 10 anişori, găsiţi morţi într-o casă din Dolj. Copilaşii s-au intoxicat cu monoxid de carbon; bunica lor este în stare gravă la spital

Tragedie, în această dimineaţă, într-o casă din comuna Desa, județul Dolj. Doi copii în vârstă de 10 ani, fraţi gemeni, au murit, iar bunica lor este în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Din primele informaţii, micuţii locuiau cu bunica, tatăl fiind plecat în străinătate. Mama i-ar fi părăsit când aveau doar un anişor.

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 09:22

Fraţi gemeni de doar 10 anişori, găsiţi morţi într-o casă din Dolj. Copilaşii s-au intoxicat cu monoxid de carbon; bunica lor este în stare gravă la spital - Arhiva / imagine ilustrativă

Doi frați în vârstă de 10 ani, gemeni, au murit luni dimineața, intoxicați cu monoxid de carbon. Nenorocirea s-a produs în comuna Desa din Dolj. Copiii locuiau cu bunica, și ea fiind în stare gravă.

Fraţi gemeni, găsiţi morţi în casă. Tragedie la Desa, în Dolj

Potrivit ISU Dolj, pompierii au fost solicitați luni dimineața să intervină într-o casă din comuna Desa, unde trei persoane sunt în stare de inconștiență. În locuință se aflau doi copii și un adult.

"Imediat la fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulațe SAJ. Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar", spun reprezentanții ISU Dolj.

Bunica celor doi copii decedați a fost preluată de ambulață pentru a fi transportată la spital.

Se pare că cei doi copii locuiau cu bunica, după ce aceștia au fost părăsiți de mamă când erau foarte mici, iar tatăl era plecat în străinătate, la muncă. Primele informații arată că tragedia s-a produs din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Fraţi gemeni de doar 10 anişori, găsiţi morţi într-o casă din Dolj. Copilaşii s-au intoxicat cu monoxid de carbon; bunica lor este în stare gravă la spital