Antena Meniu Search
x

Update Fraţii Andrew şi Tristan Tate, arestați preventiv pentru 30 de zile. Povestea din spatele milionarilor controversaţi

După ce şi-au petrecut noaptea în Arestul Central, acuzaţi că ar fi obligat femei să se vândă pentru ei, fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Controversa e că, deşi au un istoric dubios, cei doi milionari sunt modele pentru milioane de tineri, influenceri în social media, cu un discurs toxic. Asta în ciuda faptului că, pe unele reţele sociale, conturile lor au fost restricţionate. Ştirile cu reţinerea lor au plasat România în trending.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.12.2022, 22:29

Vezi și

UPDATE: Fraţii Tate şi celelalte două persoane reţinute în dosarul de trafic de persoane şi viol sunt arestaţi preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri seară Tribunalul București, care a acceptat cererea în acest sens a procurorilor DIICOT.

Milionarii excentrici nu s-au mai expus azi-noapte, când au ieşit din sediul DIICOT, cu cătuşe la mâini şi gluga pe cap. Luxul şi opulenţa au fost schimbate cu Arestul Central, unul dintre cele mai dure locuri de detenţie. 

Povestea din spatele miliardarilor controversaţi

În faţa camerelor, Andrew Tate susţine că este nevinovat şi acuză că sistemul l-ar sabota doar pentru că este bogat şi de succes. 12 ore au stat poliţiştii la percheziţii în vila lor de lux din Pipera.

Pe acelaşi subiect

În casa celor doi influenceri controversaţi, mascaţii au găsit un pistol, arme albe, bani cash şi... o gorilă din dolari. În curte, fraţii Tate aveau parcate ca la expoziţie mai multe maşini de lux ce vor fi ridicate de anchetatori. Procurorii au cerut arestarea celor doi britanici, sub acuzaţia că ar fi exploatat sexual mai multe femei prin metoda lover boy. 

Andrew Tate a devenit celebru în online în urma mai multor postări controversate. Fost luptător de Kickboxing, a ajuns celebru după ce a fost eliminat de la un reality show pentru că au apărut imagini cu el în timp ce bate o femeie. Declaraţiile misogine şi pline de ură i-au consolidat reputaţia, iar în Statele Unite cei doi fraţi au un adevărat cult. 

Apogeul a fost când a susţinut că femeile violate sunt vinovate pentru ce li s-a întâmplat. Pe Twitter, au milioane de fani şi mesajele lor pline de dispreţ la adresa femeilor sunt aplaudate. 

Şi de la noi sunt multe vedete care îi urmăresc şi le validează opiniile toxice. 

Cristian China-Birta, expert în social media: Fraţii Tate au găsit cumva să-i aburească, hai să nu le plângem de milă celor care au ajuns să îi urmărescă cu de la sine putere pe fraţii Tate. Asta se întâmplă când alegi să urmăreşti pe cineva dacă tu din 20-30 de tweeturi te prinzi de ce fac băieţii ăia şi zici, nu are rost să facem treaba. 

Cei doi fraţi înfiinţaseră inclusiv o academie. Cine plătea o taxă era învăţat cum să devină milionar. 

Tate: 3 motive pentru care niciunul dintre voi nu va fi bogat! 

1. Nu identificaţi oportunitatea! Nu am muncit deloc pentru că am identificat o oportunitate pentru mine în 10 minute!

Cristian China-Birta, expert în social media: Oameni buni, dacă până la vârsta asta nu aţi învăţat că nu există reţete în 4 paşi, 5 paşi, 10 paşi, nu social media e de vină, e ca orice lucru din viața noastră, noi alegem cum să-l folosim. 

Azi, majoritatea marilor publicaţii din lume au avut pe prima pagină arestarea celor doi fraţi milionari în România. 

Cristian China-Birta, expert în social media: Prin faptul că ăsta a ales să traiăsca în Romania e o palmă dată pe obrazul țării, el a venit în România pentru că legile în ceea ce privește exploatarea oamenilor, femeilor şi traficul de persoane sunt foarte relaxate. de aia a ales el România, nu pentru că avem peisaje și Delta Dunării.

Tate: România e complet coruptă!

Iar reacţiile din online faţă de imaginile cu cei doi în duba Poliţiei sunt că, în sfârşit, fraţii Tate au primit ce meritau. 

Cu o zi înainte de reţinere, Andrew Tate a postat pe Twiiter un mesaj pentru activista de mediu Greta Tunberg despre bolizii lui de lux şi emisiile de carbon. Răspunsul tinerei a devenit viral, iar postarea a ajuns pe locul 7 în istoria reţelei sociale.

Tate: Te rog, dă-mi pizza şi aisgură-te că aceste cutii nu sunt reciclate! Mulţumesc!

Există speculaţii că tocmai acest video în care se vede cutia de pizza de la un lanţ din România i-a pus pe anchetatori pe urmele lor. 

O dată cu cei doi fraţi, a fost reţinută şi o fostă poliţistă cu o poveste demnă de filme. Femeia, fost subofiţer la Secţia 7, conducea reţeaua, de fapt, potrivit surselor Observator. Este acuzată că ar fi fost complice la sechestrarea mai multor fete tinere pe care le-ar fi obligat să facă filme pentru adulţi. Ar fi fost chiar iubita unuia dintre fraţii Tate şi s-ar fi ocupat de partea financiară a reţelei. Pe Instagram, fosta poliţistă apare în fotografii sexi, înconjurată de lux şi bogaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Fraţii Andrew şi Tristan Tate, arestați preventiv pentru 30 de zile. Povestea din spatele milionarilor controversaţi