Antena Meniu Search
x

Video Noi detalii din dosarul fraţilor Tate. Andrew şi Tristan află dacă îşi vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor

Fraţii milionari vor fi duşi astăzi în faţa unui judecător, după ce ieri au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Anchetatorii au găsit în vila lor din Pipera sume mari de bani, arme albe, un pistol şi au ridicat mai multe maşini de lux. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 30.12.2022, 13:35

Vezi și

Peste mai puţin de o oră, fraţii Tate vor ajunge în faţa judecătorilor de la tribunalul Bucureşti pentru a afla dacă îşi vor petrece sau nu sărbătorile în spatele gratiilor, dacă li se va confirma sau nu mandatul de arestare preventivă pentru 30 de zile cerut de procurorii DIICOT.

Noi detalii din dosarul fraţilor Tate

După audierile care au durat ieri aproximativ trei ore, patru persoane au fost în total reţinute pentru 24 de ore. Cei doi fraţi Tate, dar şi două femei, una dintre ele fosta poliţistă de la secţia 7, dar şi o altă femeie care era considerată un fel de consultant pentru cei doi, inclusiv mâna dreaptă a întregii a organizaţii.

Ei sunt acuzaţi de viol, trafic de persoane şi constituire a unui grup infracţional organizat. Procurorii DIICOT au reuşit să identifice 6 victime. Una dintre victime a fost şi victima infracţiunii de viol. 

Pe acelaşi subiect

Ce spune presa străină

Informațiile legate despre reținerea lui Andrew Tate și a fratelui său, Tristan, au circulat rapid pe rețelele sociale și au dat naștere unui val de comentarii din partea contestatarilor, dar și a fanilor săi. Detaliile legate despre acest incident au ajuns și în presa internațională, fiind preluate și de BBC. Jurnaliștii britanici notează problemele cu legea cu care se confruntă cei doi și vorbesc și despre controversele care le-au adus faima în mediul online.

Jurnaliștii de la BBC le reamintesc cititorilor lor că Andrew Tate a avut o carieră în kickboxing și că a devenit faimos după ce a participat într-un reality show din care a fost eliminat după ce au apărut o serie de imagini în care apare că abuzează o femeie. De-a lungul timpului, el a primit mai multe interdicții pe rețelele sociale, inclusiv de pe Twitter. Cu toate acestea, odată cu preluarea companiei de către Elon Musk aceasta a fost ridicată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi detalii din dosarul fraţilor Tate. Andrew şi Tristan află dacă îşi vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor