Antena Meniu Search
x

Video Frații Ștefan și Radu au murit din cauza unei căruțe nesemnalizate, în Teleorman. Rudelor li s-a făcut rău când i-au văzut răniți, după impact

Ștefan și Radu, frații de 19 și 22 de ani morți în accidentul cumplit din Teleorman, au lăsat în urmă o familie sfâșiată de durere. Cei doi s-au izbit puternic cu mașina de o căruță, pe drumul național care leagă Putineiu de Turnu Măgurele, miercuri seară. Unul dintre ei a fost declarat decedat pe loc - fratele lui a fost dus la spital, însă a murit la scurt timp. În mod bizar, persoanele din căruță au scăpat fără răni grave. Imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 05.08.2021, 13:21

Vezi și

Era ora 21 şi 20 de minute când s-a dat alarma la ieşirea din localitatea Putineiu, județul Teleorman. Patru adulţi şi patru copii fuseseră implicaţi în accidentul dintre maşină şi căruţă. 6 ambulanțe SMURD și 8 salvări au plecat de urgenţă la faţa locului. Pentru unul dintre tineri nu s-a mai putut face nimic, rănile erau incompatibile cu viața. Al doilea a fost dus imediat la spital, dar medicii nu l-au putut salva.

Ștefan și Radu obișnuiau să vină des la bunici, cu care aveau o legătură strânsă, părinții lor fiind divorțați, se arată într-o postare publicată pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0. Rudele acestora au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce i-au văzut răniți extrem de grav, în urma impactului.

"Aceștia sunt ultimele victime ale căruțelor nesemnalizate, pe drumurile din Teleorman.

Ștefan și Radu, cei doi băieți la început de viață, de 19 și 22 de ani, au avut un sfârșit tragic.

Pe acelaşi subiect

Aceștia au intrat cu mașina într-o căruță nesemnalizată pe drumul național care leagă Putineiu de Turnu Măgurele, miercuri seară.

Clipe sfâșietoare pentru bunici, unchi și mătușă: toți 4 au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce i-au văzut pe cei doi copii făcuți zob, aruncați pe câmp, în urma impactului, și li s-a făcut rău.

Cei doi veniseră, de la București, la țară.

​Veneau adeseori să își vadă bunicii, cu care aveau o legătură strânsă, întrucât părinții acestora erau despărțiți.

Ieri a fost ultimul lor drum.

Aceștia au sfârșit tragic, cu răni cumplite, după ce au intrat cu mașină într-o căruță nesemnalizată, care căra fier vechi.

Resturi au fost împrăștiate pe sute de metri, unul dintre cai făcut praf și aruncat zeci de metri, ocupanții căruței au fost aruncați și ei, însă fără răni care să le pună viață în pericol, însă cei doi băieți au fost proiectați în afară mașinii, unul avea răni atât de groaznice în zona capului încât a fost declarat decedat pe loc, iar la celălalt peste o oră s-au efectuat manevre de resuscitare, sub ochii plini de lacrimi ai rudelor, însă fără succes.

Localnicii strânși la fața locului acuză faptul că comunitatea rromă din Putineiu creează astfel de probleme aproape zilnic, și nu de puține ori au fost accidente în zonă, cauzate fie de căruțe nesemnalizate, fie de cai lăsăți liberi.

Altminteri, codul rutier interzice circulația carutelor pe drumurile publice, însă autoritățile le tolerează pentru a evita alte probleme: singură sursă de venit a multor rromi din acea comunitate reprezintă căratul de fiare vechi.

De multe ori, însă, fac acest lucru pe întuneric, fără să își semnalizeze atelajele.

Pe de altă parte, nu există o explicație pentru care oamenii legii permit acestora să își lase caii și copiii liberi pe șosea, în sat: chiar după accident, mașînă unor reporteri, corespondenți Antena 1, a fost la un pas să între în doi cai care au sărit în față acestora.

Dumnezeu să-i ierte pe Ștefan și Radu, și să le dea putere rudelor să treacă peste aceste momente groaznice!", se arată în postarea publicată pe grupul de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unul dintre căruţaşi s-a luat la ceartă cu martorii, susţinând că el de fapt ar fi condus la ora 17.00, pe lumină, şi n-ar fi avut nevoie de faruri.

Răniţii au fost transportaţi la spitalele din Turnu Magurele și Alexandria. Nu au leziuni care să le pună viaţa în pericol. Cetăţenii din zonă reclamă faptul că accidentele provocate de căruţaşii din Putineiu sunt foarte dese, pentru că aceştia nu au atelaje semnalizate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Frații Ștefan și Radu au murit din cauza unei căruțe nesemnalizate, în Teleorman. Rudelor li s-a făcut rău când i-au văzut răniți, după impact