Antena Meniu Search
x

Mesajul lui Andrew Tate, după ce s-a speculat că ar avea cancer: "Nu am decât o cicatrice pe plămân. Voi supraviețui încă 5000 de ani"

Andrew Tate, aflat pentru încă o lună în arestul Poliţiei Capitalei, infirmă zvonurile potrivit cărora ar suferi de cancer pulmonar. Săptămâna trecută, influencerul acuzat de trafic de persoane a dezvăluit că are o pată pe plămân, însă cicatricea este „de la o luptă veche”, scrie Daily Mail.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 11:28

Mesajul lui Andrew Tate, după ce s-a speculat că ar avea cancer: "Nu am decât o cicatrice pe plămân. Voi supraviețui încă 5000 de ani"
Mesajul lui Andrew Tate, după ce s-a speculat că ar avea cancer: "Nu am decât o cicatrice pe plămân. Voi supraviețui încă 5000 de ani" - Twitter

”Nu am cancer. Plămânii mei au exact zero daune cauzate de fumat. De fapt, am o capacitate pulmonară de 8L și semnele vitale ale unui sportiv olimpic. Nu am decât o cicatrice pe plămân de la o luptă veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în ​​interior, cât și în exterior".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicii lui Tate, atât în ​​România, cât și în Dubai, ar fi menţionat în documentele medicale că bărbatul are o leziune pe plămânul drept superior - care a fost descrisă ca o „afecțiune gravă de sănătate”. Medicul său a explicat că leziunea ar putea fi un semn al unei tumori carcinoide - un tip rar de cancer cu creștere lentă.

Iniţial, informaţia privind starea sa de sănătate a fost confirmată şi de purtătorul său de cuvânt, pentru Daily Mail. „Tate are o pată pe plămân, cel mai probabil o tumoră”. Drept urmare, medicii săi au cerut ca Tate să fie eliberat din închisoare pentru a putea primi tratament în Dubai.

Pe acelaşi subiect

Andrew Tate, la al treilea mandat de arestare

Dar pe 4 martie, Tate a transmis un nou mesaj către urmăritorii săi: „Ca unul dintre cei mai influenți bărbați de pe planetă, este important pentru binele umanității să trăiesc cât mai mult posibil. La nivelul actual de putere, estimez că voi supraviețui cel puțin încă 5000 de ani. Având în vedere acest lucru, îmi iau foarte în serios îngrijirea medicală. Am făcut mai multe controale în pre-detenție, în Dubai. Medicii erau extrem de interesați de cicatricea de pe plămânul meu. Ei nu înțeleg cum am supraviețuit fără tratament", a scris Tate.

Fraţii Tate sunt deja la al treilea mandat de arestare preventivă în dosarul în care sunt acuzaţi de trafic de persoane. Arestul preventiv poate fi prelungit până la 6 luni. Dacă în cele 6 luni dosarul nu este trimis în judecată, atunci măsura poate fi revocată. Asta poate însemna că fraţii Tate pot şi lăsaţi în libertate. Deja numărăm jumătate din cele 6 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Mesajul lui Andrew Tate, după ce s-a speculat că ar avea cancer: "Nu am decât o cicatrice pe plămân. Voi supraviețui încă 5000 de ani"