Antena Meniu Search
x

Video Frații Tate, din nou la DIICOT. Cei doi milionari britanici nu au vrut să vorbească cu presa. Explicația avocatului

Continuă percheziţiile informatice în dosarul fraţilor Tate. Azi dimineaţă, cei doi milionari britanici au fost aduşi din nou la sediul DIICOT. Se pare că ar fi şi ultima oară când participă la această procedură judiciară. Deşi au avut ultima şansă de a mai transmite mesaje publice, Andrew şi Tristan au ales să nu mai facă nici o declaraţie. De data aceasta, avocatul a fost cel care a vorbit cu presa.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 13.02.2023, 13:38

Vezi și

Cei doi frați, Andrew și Tristan Tate au venit în această dimineață la sediul DIICOT pentru o nouă rundă de percheziții informatice. Aceștia nu au vrut să vorbească cu presa, însă avocatul lor a ieșit și a spus că așa au ales ei și că nu ar fi obligați de avocați sau de procurori să nu ofere declarații.

Mai mult decât atât, potrivit avocatului, astăzi a fost ultima dată când cei doi au venit pentru perchezițiile informatice și că încă nu s-au stabilit următoarele zile de audieri.

Tot în această dimineață, bodyguard-ul Bogdan Stancu a venit încrezător și a declarat că are încredere în justiție și că nu este vinovat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Frații Tate, din nou la DIICOT. Cei doi milionari britanici nu au vrut să vorbească cu presa. Explicația avocatului