Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Frații Tate, vizați într-un nou dosar de trafic de minori, spălare de bani și act sexual cu un minor. Vila din Ilfov, luată cu asalt de DIICOT: reacţia fraţilor Tate

Patru percheziţii au loc miercuri diimineaţă în judeţul Ilfov şi în Bucureşti, într-un dosar în care acuzaţiişe sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor. Surse apropiate anchetei afirmă că cei vizaţi sunt fraţii Andrew şi Tristan Tate.

de Cristina Filip

la 21.08.2024 , 13:30

UPDATE: ”DIICOT a efectuat în această dimineaţă, 21.08.2024, o descindere la reşedinţa fraţilor Tate, în cadrul unei percheziţii legate de un nou dosar. Deşi acuzaţiile din mandatul de percheziţie nu sunt încă pe deplin clarificate, acestea includ suspiciuni de trafic de persoane si spălare de bani. Echipa legală a fraţilor este prezentă pentru a se asigura că toate formalităţile se desfăşoară în mod corect. Informaţii suplimentare vor fi oferite pe parcursul zilei de astăzi”, este mesajul transmis de reprezentanţii celor doi fraţi Tate.

”Astăzi, 21.08.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Structura Centrală împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţului Ilfov şi municipiului Bucureşti, într-o cauză penală  privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor”, anunţă DIICOT.

Frații Tate, vizați de DIICOT

Vezi și

Audierile se desfăşoară la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Acţiunea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT - Structura Centrală şi Direcţia de Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Cristina Filip Like

Cred că profesia asta m-a ales pe mine înainte să o aleg eu pe ea. Nu întâmplător.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Frații Tate, vizați într-un nou dosar de trafic de minori, spălare de bani și act sexual cu un minor. Vila din Ilfov, luată cu asalt de DIICOT: reacţia fraţilor Tate