Antena Meniu Search
x

Fraudă uriaşă cu poliţe RCA. Zeci de maşini ISU şi ambulanţe ar fi circulat cu asigurări false. Unul dintre cei mai puternici brokeri din ţară, reţinut

Frauda uriaşă cu poliţe RCA. Zeci de maşini de intervenţie şi ambulanţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi aeronave ale Ministerului de Interne ar fi circulat cu poliţe falsificate. Un broker de asigurări a fost deja reţinut. Ancheta este abia la început, surse judiciare spun însă că este vorba despre unul dintre cei mai puternici brokeri de asigurări din România. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.02.2024, 14:08

Vezi și

Din primele informaţii, 100 de autospeciale ale ISU şi ale Serviciului de Ambulanţă care circulă cu astfel de poliţe. Sunt primele concluzii ale procurorilor de la Parchetul Sectorului 1. Şeful companiei de brokeraj a afost adus, la Parchet pentru audieri, după ce a fost reţinut.

Acest broker încheia poliţe duble: o poliţă ieftină, cu compania de asigurări, şi una mai scumpă, pe care o încheia cu clientul. restul banilor rămâneau, aşadar, la intermediar. Compania de asigurări este cea care i-a sesizat pe procurori. 

Reporter: Sunt reale acuzaţiile?

Broker: Nu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fraudă uriaşă cu poliţe RCA. Zeci de maşini ISU şi ambulanţe ar fi circulat cu asigurări false. Unul dintre cei mai puternici brokeri din ţară, reţinut