Antena Meniu Search
x

Video Frizerie pe roţi. Un tânăr din Timiş şi-a transformat rulota într-o frizerie mobilă

Unii oameni trăiesc în rulotă. Alţii îşi fac concediile în rulotă. Coffee to go la rulotă... street food... şi acum a mai apărut ceva. Un tânăr din Timiş a pus pe roți o afacere cu o frizerie-rulotă, cu care străbate satele din judet și cu care face senzație. Vrea să schimbe conceptul de frizerie rurală. În fiecare săptămână e în altă localitate.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 07.08.2021, 10:58

Vezi și

La prima vedere, nu este cu nimic diferită faţă de una clasică. Are energie electrică, are aer condiţionat, toate ustensile stilistului. Singura diferenţă este că această frizerie funcţionează într-o rulotă, un model celebru al anilor '80. Proprietarul este un tânăr în vârstă de 28 de ani care a adaptat-o şi a modernizat-o.

Acum străbate toate satele din judeţul Timiş, în fiecare săptămână alt sat. Un tuns complet costă între 20 şi 35 de lei, iar un serviciu complet trece de 50 de lei. Nu duce lipsă de clienţi. Proprietarul spune că ideea i-a venit atunci când a observat că mulţi dintre clienţii săi veneau chiar şi zeci de kilometri în Jimbolia să se tundă la frizeria clasică pe care o avea acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Frizerie pe roţi. Un tânăr din Timiş şi-a transformat rulota într-o frizerie mobilă