Antena Meniu Search
x

Tânăr din Sălaj reținut, după ce a fugit o dată din izolare și de 2 ori din carantină

Un tânăr de 28 de ani, din Sălaj, a ignorat complet și în mod repetat atât măsura izolării la domiciliu, cât și pe cea de carantină, fiind nevoie să fie reținut de polițiști și dus în arest.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.04.2020, 18:45

- observator.tv

Un tânăr de 28 de ani, din Sălaj, a ignorat complet și în mod repetat atât măsura izolării la domiciliu, cât și pe cea de carantină, fiind nevoie să fie reținut de polițiști și dus în arest.

Tânărul a încălcat inițial măsura izolării la domiciliu și apoi de două ori a plecat de la centrul de carantină unde fusese internat. Acum, este cercetat pentru două infracțiuni de zădărnicire a combaterii bolilor.

Tânăr greu de carantinat, la Sălaj

"Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Zalău,  sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, continuă cercetările într-un dosar penal privind două infracțiuni de zadarnicire a combaterii bolilor, fapte comise în perioada martie-aprilie a.c. Bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 28 de ani, din județul Sălaj. Cel în cauză a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj în vederea  luării unei masuri preventive. Din cercetări a reieșit că tânărul s-a întors din Regatul Unit al Marii Britanii la data de 18 martie a.c. și a  fost izolat la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Cel în cauză nu a respectat măsura, fiind depistat de polițiști în centrul municipiului Zalău, la data de 27 martie a.c., motiv pentru care a fost plasat în carantină pentru o perioadă de 14 zile (27 martie-10 aprilie a.c.). O zi mai târziu (28 martie a.c.), tânărul a părăsit centrul de carantină, fiind identificat de polițiști la o locuință din municipiul Zalău și plasat din nou în carantină pentru 14 zile ( 28 martie a.c.-11 aprilie a.c.). În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. La data de 10 aprilie a.c., acesta a părăsit din nou centrul de carantină, fiind prins de un echipaj de jandarmi într-o benzinărie din Zalău. Față de tânăr s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea a două infracțiuni de Zădărnicire a combaterii bolilor. În baza ordonanței de reținere emisă de polițiști, cel în cauză a fost reținut, luni, 13 aprilie a.c., și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj, iar marți (14 aprilie a.c.) va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj în vederea luării unei măsuri preventive", informează polițiștii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr din Sălaj reținut, după ce a fugit o dată din izolare și de 2 ori din carantină