Antena Meniu Search
x

Furt de 100.000 de euro din casa unui tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu. Unul dintre suspecţi, prins în timp ce încerca să fugă din ţară

Un tânăr de 21 de ani, din municipiul Târgu Jiu a reclamat la poliţie că, la începutul acestei luni, persoane necunoscute i-au furat din casă bani şi bunuri în valoare de 100.000 de euro. Principalii suspecţi sunt doi bărbaţi din judeţele Vâlcea şi Gorj, ambii cu antecedente penale. Unul dintre ei a fost prins pe aeroport, în timp ce încerca să plece din ţară, informează news.ro.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 15:36

Furt de 100.000 de euro din casa unui tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu. Unul dintre suspecţi, prins în timp ce încerca să fugă din ţară
- Shutterstock

Conform datelor furnizate luni de Poliţia judeţeană Gorj, furtul a fost anunţat în data de 2 martie, când un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu a sunat la 112 şi a anunţat că hoţii i-au intrat în casă pe o fereastră şi au furat din locuinţă bani, bijuterii şi un telefon mobil, în valoare totală de 100.000 de euro.

Cei doi hoţi ar avea antecedente penale

„În urma activităţilor investigativ-operative efectuate de poliţişti, au fost identificaţi doi bărbaţi de 30 şi 27 de ani, din judeţele Vâlcea şi Gorj, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat. Pe parcursul urmăririi penale, poliţiştii au pus în executare un mandat de aducere faţă de bărbatul de 30 de ani, din judeţul Vâlcea, fiind depistat pe Aeroportul Internaţional Otopeni, în timp ce intenţiona să părăsească ţara. În urma administrării probatoriului, la data de 9 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale i-au reţinut, pentru 24 de ore, pe cei doi bănuiţi”; transmit, joi, oficiali dim cadrul Poliţiei judeţene Gorj.

Luni, magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au emis mandate de arestare preventivă pe numele celor doi, pentru 30 de zile. Surse judiciare au declarat pentru News.ro că ambii suspecţi au antecedente penale. Nu se cunoaşte deocamdată dacă cei doi au acţionat în urma unor informaţii privind bunurile şi suma de bani pe care tânărul de deţinea în casă.

În cadrul anchetei, poliţiştii au făcut patru percheziţii domiciliare în judeţele Gorj şi Vâlcea, la locuinţele celor doi suspecţi. În urma percheziţiilor, la locuinţa bărbatului de 27 de ani a fost identificată muniţie letală cu capsule nepercutate, fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor şi recuperării prejudiciului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Furt de 100.000 de euro din casa unui tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu. Unul dintre suspecţi, prins în timp ce încerca să fugă din ţară