Antena Meniu Search
x

Furtunile au făcut PRĂPĂD în zeci de localităţi din ţară: case inundate, acoperişuri smulse de vânt şi copaci puşi la pământ!

Pompierii militari au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 12 localităţi din opt judeţe afectate de ploi şi vijelii. În urma acestora, mai multe acoperişuri au fost avariate, pe carosabil şi maşini au căzut copaci, dar au fost şi gospodării inundate.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 08.08.2017, 08:52

Pompierii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 12 localităţi din opt judeţe afectate de ploi şi vijelii. În urma acestora, mai multe acoperişuri au fost avariate, pe carosabil şi maşini au căzut copaci, dar au fost şi gospodării inundate.

De departe, cea mai afectată localitate a fost Câmpulung din Argeş, acolo unde militarii IGSU au intervenit pentru degajarea unei schele metalice prăbuşite pe trei maşini, a cinci copaci puşi la pământ de vijelie şi a două acoperişuri de bloc.

De asemenea, pompierii au intervenit şi în localităţile Albeştii de Muscel, Valea Mare Pravat şi Bughea de Jos după ce un acoperiş, un stâlp de electricitate şi un copac s-au prăbuşit pe şosea.

În judeţul Gorj, în zona Valea Olteţului (Masivul Parâng) s-a intervenit pentru salvarea a aproximativ 50 de persoane rămase blocate pe munte din cauza unei viituri care a afectat un drum forestier.

S-au mai înregistrat probleme în judeţele Bacău, Hunedoara, Iaşi, Neamţ, Sibiu şi Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Furtunile au făcut PRĂPĂD în zeci de localităţi din ţară: case inundate, acoperişuri smulse de vânt şi copaci puşi la pământ!