Antena Meniu Search
x

Gabriela, tânăra din Botoşani care şi-a aruncat copilul în canal, a fost condamnată la închisoare: 'Regret tot ce s-a întâmplat'

Gabriela Boghian, tânăra de 21 de ani din Botoşani care şi-a aruncat băieţelul într-un canal şi l-a lăsat să moară, a fost condamnată la ani grei de închisoare.

Gabriela, tânăra din Botoşani care şi-a aruncat copilul în canal, a fost condamnată la închisoare

Gabriela Boghian, tânăra de 21 de ani din Botoşani care şi-a aruncat băieţelul într-un canal şi l-a lăsat să moară, a fost condamnată la ani grei de închisoare.

Judecătorii Tribunalului Botoşani au condamnat-o pe Gabriela la 16 ani de închisoare după ce tânăra şi-a recunoscut fapta şi a solicitat să fie judecată în procedură simplificată.

Marcată vizibil de situaţia în care a ajuns, Gabriela Boghian a încercat să pună totul pe seama şocului emoţional şi a stresului generat de căutarea unor soluţii, mai ales că ea nu ar fi fost pregătită să devină mamă, gestul şocant fiind comis în condiţiile în care ea nu a beneficiat de sprijinul părinţilor, care trăiesc separat de mai mulţi ani.

Traumatizată, tânăra abia reuşea să vorbească, iar din acest motiv cauza ei a fost susţinută de avocata care a reprezentat-o în faţa instanţei, scrie monitorulbt.ro.

Gabriela a fost trimisă în judecată pentru omor după ce, în luna septembrie a anului trecut, şi-a aruncat băieţelul de doar patru zile într-un canal colector din apropierea bazei de sport 'Victoria' din Botoşani, iar copilul a murit.

"Regret ce s-a întâmplat, îmi pare rău că am dezamăgit pe toată lumea, aș vrea să dau timpul înapoi, dar nu am puterea asta", a declarat Gabriel Boghian în faţa instanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Gabriela, tânăra din Botoşani care şi-a aruncat copilul în canal, a fost condamnată la închisoare: 'Regret tot ce s-a întâmplat'