Antena Meniu Search
x

Video Gardian la închisoarea din Craiova, bătut cu bestialitate din cauza unor dedicații la lăutari. Printre agresori, foști deținuți proaspăt eliberaţi

Imagini de o violenţă ieşită din comun au fost surprinse de o cameră de supraveghere, într-un club din Craiova. Un gardian al penitenciarului din oraş a fost snopit în bătaie de mai mulţi indivizi, printre care şi foşti deţinuţi proaspăt eliberaţi.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 18.09.2023, 13:51

Vezi și

În urma scandalului, agentul de penitenciar, care lucra și la grupa operativă a penitenciarului de maximă siguranță din Craiova, a ajuns la spital și se află și acum în grija medicilor. Cinci persoane implicate în această altercație au fost identificate și urmează să ajungă la audieri.

Printre bătăuși, foşti deţinuţi proaspăt eliberaţi

Există suspiciuni că printre aceștia s-ar afla și foști deținuți, proaspăt eliberați și care au ales să se răzbune astfel pe bărbatul în vârstă de 37 de ani pe care l-ar fi cunoscut.

Scandalul inițial a pornit de la niște divergențe legate de dedicațiile muzicale. Polițiștii au întocmit în acesc caz un dosar penal pentru loviri și alte violențe și trebuie să stabilească exact cum s-au petrecut toate faptele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Gardian la închisoarea din Craiova, bătut cu bestialitate din cauza unor dedicații la lăutari. Printre agresori, foști deținuți proaspăt eliberaţi