Antena Meniu Search
x

Garsonieră de doar 24 de metri pătrați în Cluj, scoasă la vânzare la 110.000 de euro: "Vă rog fără oferte bombă"

Cucerind din ce în ce mai mulți tineri și fiind polul de atracție pentru investitori, Clujul a ajuns să fie tot mai solicitat pe piața imobiliară.

de Monica Palade

la 06.01.2022, 11:25

Doar că uneori prețurile au ajuns să fie atât de sus, chiar și pentru locuințe care nu îți oferă nici măcar confortul sperat. Astfel, o garsonieră de doar 24 de metri pătrați de pe strada Observatorului, cartierul Zorilor, a ajuns să fie scoasă la vânzare pentru 110.000 de euro, adică 4600 de euro / mp, scrie stiridecluj.ro.

Garsonieră la preț de vilă

Cu alte cuvinte, garsoniera cu doar un duș și un WC a ajuns să coste cât o vilă la periferia Bucureștiului sau una de lux în afara Capitalei. Proprietarul este dispus să accepte și credit și nu vrea oferte bombă.

Iată cum sună anunțul: ”Garsoniera cu baie (duș, wc) bucătărie mobilată cu totul (aragaz, frigider, mobila de bucătărie) camera cu pat dublu, dulap foarte spațios și bine compartimentat, birou, scaun  etajul 4/4. Pretul este 110 000 euro, usor negociabil. Va rog fara oferte bomba. Se accepta credit”, scrie cel care vinde garsoniera construită în 1977.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Garsonieră de doar 24 de metri pătrați în Cluj, scoasă la vânzare la 110.000 de euro: "Vă rog fără oferte bombă"